Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
PRIZNALI SU POČINJENJE KAZNENOG DJELA

Bojan i Željko se napili pa provalili susjedu u kuću: “Zanimao nas je isključivo alkohol”

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Bratići Bojan (22) i Željko (23) prije nekoliko mjeseci zajedno su se napili pa provalili u kuću na području Novigrada Podravskog, a sada će zajedno sjesti na optuženičku klupu Općinskog suda u Koprivnici. Obojica mladića i ranije su osuđivani, a u večernjim satima 15. lipnja, stoji u optužnici, zajedno i po prethodnom dogovoru, u nakani da se nepripadno okoriste, provalili su u obiteljsku kuću. I to tako što su uporabom fizičke snage zajedno otvorili ulazna PVC vrata i ušli u unutrašnjost kuće i bacili se u potragu za alkoholnim pićima. Kada ih nisu pronašli, izašli su iz kuće u koju su provalili i udaljili se u nepoznatom pravcu, ništa ne otuđivši.

Optužnicom je predloženo da im se obojici izrekne kazna zatvora u trajanju od osam mjeseci, a potom ta kazna zamijeni radom za opće dobro. Prilikom ispitivanja pred policijskim službenicima Bojan i Željko priznali su počinjenje kaznenog djela koje im je stavljeno na teret.

– Željko i ja smo tog dana pili alkohol. Najprije kod bratića Dalibora, onda i kod susjeda – kazao je Bojan, a očito im to nije bilo dovoljno, jer tvrdi on da je Željku potom na pamet pala idiotska ideja.

– U večernjim satima Željko je predložio da odemo provaliti u neke kuće u selu kako bismo potražili još alkoholnih pića. Tako smo pješice došli do kuće koja je imala bijela plastična ulazna vrata koja smo zajedničkim snagama pogurnuli. Vrata su se otvorila i tako smo ušli u kuću u kojoj smo tražili isključivo alkohol. Kako ništa nismo našli, izašli smo van i zaputili se svojoj kući – ispričao je Bojan kojem se sada zajedno s bratićem zbog potpuno nepromišljenog ponašanja smiješi ozbiljna kazna.

FOTO ilustracija/arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

teška prometna na podravskoj magistrali

FOTO/VIDEO Sudarili se Mercedes i moped, vozača hitna prevezla u bolnicu

Tragedija u prekodravlju

UPRAVO U požaru kuće poginuo muškarac, policija obavlja očevid

đurđevački limitator

Kamioni šodra budu nas saranili


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati