Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Branitelji na svečanosti u Dvoru na Uni

Na poziv općine Dvor na Uni, delegacija udruge Klub 61. Lad PZO Koprivnica, zajedno s ratnim zapovjednikom, umirovljenim pukovnikom Ivicom Kancirom, a danas glavnim tajnikom Hrvatskog generalskog zbora, i ove je godine sudjelovala na obilježavanju 27. obljetnice oslobađanja Dvora na Uni i završetka vojno-redarstvene operacije Oluja.

Posljednji sati oslobađajuće operacije Oluja i zadnje borbe upravo su se vodile na širem prostoru općine Dvor na Uni, 9. kolovoza 1995. godine. Sama svečanost započela je služenjem svete mise za sve poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata.  Središnji dio održan je kod Spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u središtu Dvora na Uni, gdje su položeni vijenci, upaljene svijeće i upriličeni prigodni govori. Svečanost je potom nastavljena druženjem branitelja i civilnog stanovništva u prostoru osnovne škole u Dvoru na Uni.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

SALMONELA

U hrani za pse otkrivena opasna bakterija

PRIJEVARA U TIJEKU

HZZO objavio važno upozorenje za umirovljenike!

Upravo objavio HALMED

Iz prodaje se povlači poznati lijek. Sumnja se u njegovu neispravnost

JESTE LI ZNALI?

Ovo je najzdravija krvna grupa

JESTE LI ZNALI?

Popularna plava Nivea pravi je lijek za mnoge zdravstvene probleme

Jeste li znali?

Ovo je jedan od najzdravijih začina na svijetu

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati