Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Novosti iz Miškinine

Brazilsko krilo ostaje u Slavenu, Međimorec prema Norveškoj, Krstanović Koprivnici

Puno imena, odnosno želja izvrtjelo se kroz protekla dva tjedna u koprivničkom prvoligašu, no novosti po pitanju transfera nema. Barem ne dolaznih. Sprema se jedan odlazak, ali na posudbu. Odnosi se na Vinka Međimorca, koji treneru Radeljiću nije u prvom planu pa će na pola godine preseliti u Norvešku. To nam je i sam potvrdio, iako ime kluba nismo uspjeli iskopati.

Što se, pak, tiče igrača koji su u Slavenu na probi, i dalje su svi tu, no neće biti još dugo. Struka će ovih dana procijeniti tko će na put u Austriju, a sigurno je tek ime Brazilca Lucasa, koji se dobro snašao i zasad najviše pokazao. On će, rekli su nam u klubu, gotovo sigurno ostati, dok su drugi upitni.

Pandžu bi rado poslali na posudbu u Koprivnicu, no vidjet ćemo što će on reći na takvu ideju. Zato u svlačionicu četvrtoligaša sigurno seli Jakov Krstanović, koji će se tamo kaliti do daljnjeg. Dakle, iza nas je tjedan bez velikih promjena, ali daleko od toga da ih neće biti, jer u klubu tragaju za dva do tri kapitalca.

FOTO: Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

veliki popusti za članove kluba

Na Dinamo i Hajduk za 20 eura. Slaven osjetno digao cijene ulaznica, no sve s jednim ciljem…

simbol izvrsnosti

Dodijeljeno 26 rektorovih nagrada za najuspješnije studente Sveučilišta Sjever

mažuranićeva i trg mladosti

Dvije staze koje dvije godinu zadaju muke pješacima i biciklistima napokon na redu


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati