Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Danas izložba fotografija Klare Čopec u Ludbregu

U Gradu Ludbregu doznajemo kako će danas izložbeni prostor dvorca Batthyany biti mjesto održavanja prvog program u sklopu ovogodišnjeg ‘Ludbrega petkom’. Riječ je o izložbi fotografija studentice Medijskog dizajna Klare Čopec koja nosi naziv ‘Kompozicija u arhitekturi’.

– Izložba prikazuje detalje građevine odnosno arhitekture. To su jednostavni prikazi u kojima se javlja sklad i kompozicija. Fotografije prikazuju moje viđenje određene građevine, neki detalj koji drugi toliko ne primjećuju kao ja – ističe 21-godišnja autorica koja je ludbreškoj publici već dobro poznata.

Ovo je njena treća izložba fotografija u sklopu programa ‘Ludbreg petkom’, no nije na domet ponoviti da Klara dolazi iz Zagreba gdje je završila Srednju školu primijenjene umjetnosti i dizajna za fotografskog dizajnera. Trenutno studira Medijski dizajn u Koprivnici. Sa svojim radovima je sudjelovala na raznim natjecanjima i izložbama.

Otvorenje izložbe održat će se 13. siječnja u 18 sati u izložbenom prostoru dvorca Batthyany, a osim na dan otvorenja izložba će se moći razgledati i u periodu od 16. do 20. siječnja, od 7 do 15 sati uz prethodnu najavu na 042 306 113 ili na e-mail: anja@czkidn.hr. Ulaz je besplatan.

FOTO: Klara Čopec

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Šok i nevjerica

Na nekakvoj listi 10 najgorih hrvatskih jela našla su se dva iz Podravine

Obavijest potrošačima

Trgovački lanac dm iz prodaje povlači jedan proizvod i vraća kupcima novac

Pojavila se Nova prijevara

Poznata banka objavila važno upozorenje za građane

MORA BITI PRAVILNO PODEŠEN I STALNO UKLJUČEN

Ovaj kućanski uređaj troši uvjerljivo najviše struje

SAVJETI

Ovo su tri najveće greške koje možete napraviti kada radite čvarke

Nova svjetska izložba u Muzeju Grada Đurđevca

Nakon Picassa, Chagalla, Dalija, Da Vincija i Toulouse-Lautreca, dolazi i Pjesnik boja

Upišite pojam koji želite pretraživati