Danas nova policijska akcija u Koprivnici i Đurđevcu, Prigorje pošteđeno

Kako bi se smanjilo stradavanje osoba u prometnim nesrećama, posebno tijekom vikenda, Policijska uprava koprivničko-križevačka će od petka 20. svibnja do ponedjeljka 23. svibnja 2022. godine provoditi pojačani nadzor prometa, najavili su u našoj PU.

-U sklopu pojačanog nadzora prometa tijekom vikenda, na području Policijske postaje Đurđevac i Policijske postaje Koprivnica provest će se akcija nadzora alkoholiziranosti vozača i mladih vozača – potvrdili su i dodali:

-Sve vozače podsjećamo da nakon konzumacije alkoholnih pića ne upravljaju vozilima u prometu na cesti jer alkohol negativno utječe na vozačke sposobnosti, čime se uvelike povećava mogućnost događanja prometnih nesreća i stradavanja osoba u istima. Za poseban oprez i poštivanje svih prometnih propisa zasebno molimo mlade vozače. Apeliramo na vozače na poštivanje ograničenja brzine kretanja vozila izražene prometnim znakovima i pravilima. Također da održavaju sigurnosni razmak između svog vozila i vozila koje se kreće ispred njih kako bi imali dovoljno vremena i prostora za reagiranje u slučaju da vozač vozila ispred njih usporava kretanje svog vozila, zaustavlja se, mijenja smjer kretanja ili vrši neku drugu radnju vozilom na cesti.

FOTO Ilustracija

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI