Decanter: Naši vinari uspješni na najutjecajnijem natjecanju na svijetu

Decanter World Wine Awards (DWWA) najveće je i najutjecajnije vinsko natjecanje na svijetu, s globalnim dosegom bez premca, navode u županijskoj Turističkoj zajednici i dodaju kako su se ove godine tamo dobro predstavila naša vina i županijski vinari.

-Vina ocjenjuju vrhunski vinski stručnjaci iz cijelog svijeta, a DWWA ima međunarodno povjerenje zbog svog rigoroznog procesa ocjenjivanja. Ove godine prijavljeno je bilo 18244 vina iz 54 države – dodaju.

Prestižna priznanja s područja naše županije osvojile su Vinarija Kostanjevec i Vinarija Motočec i to Vinarija Kostanjevec srebro za Graševinu, berba 2021, broncu za Riesling Premium, berba 2021. Vinarija Matočec srebro za Graševinu, berba 2020., broncu za Pinot Sivi, berba 2020.

-Ova priznanja još su jedan dokaz da se na području Koprivničko-križevačke županije proizvode vrhunska vina te još jednom čestitamo dobitnicima na ovim nagradama koje su dokaz da je sav trud, napor i znanje koji ulažu u proizvodnju kvalitetnih vrhunskih vina priznat na svjetskoj razini – dodaju u TZ.

https://awards.decanter.com/DWWA/2022/producers/617047

https://awards.decanter.com/DWWA/2022/producers/617160

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI