Delegacija Županije: Došli u goste Mađarima za Dan državnosti

Počasni konzul Republike Hrvatske u Mađarskoj dr. Atila Kos organizirao je svečani prijem u povodu obilježavanja Dana državnosti Republike Hrvatske u Nagykanizsi. Izaslanica župana Darka Korena bila je ravnateljica PORA-e Regionalne razvojne agencije KKŽ Melita Birčić, a delegaciji Županije prisustvovao je i tajnik HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać.

-Temeljem dugogodišnje dobre suradnje sa Županijom, županijskim institucijama i komorama kao i počasnim konzulom Republike Hrvatske, tijekom prošle godine sklopljeni su sporazumi o suradnji i prijateljstvu Županije i Grada Nagykanizse, zatim Razvojne agencije PORA-e i Razvojne agencije Grada Nagykanizse te županijske Obrtničke komore i Gospodarske i trgovačke komore u Nagykanizsi – rekli su u Županiji te dodali kako su se svi sudionici složili kako nam predstoje izazovna vremena, koja možemo premostiti jedino sinergijom te radom za zajedničke ciljeve i projekte.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI