Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Proslava za pamćenje u hotelu „Picok“ Đurđevac

Dergez trgovine obilježile su prvih 25 godina uspješnog rada i poslovanja

Sam događaj je okupio čak 250 zaposlenika Dergez trgovina, a neradna nedjelja je omogućila da se slavlje protegne duboko u noć, čime je obilježavanje ove godišnjice postalo nezaboravno iskustvo za sve prisutne! Zaposlenici su se kolektivno odlučili zahvaliti svom šefu Stjepanu Štefu Dergezu na 25 godina uspješnog vođenja tvrtke tako da su mu u znak zahvale uručili poseban poklon izrađen s puno ljubavi i pažnje.

Zaposlenici su svom šefu Stjepanu Štefu Dergezu uručili poseban poklon izrađen s puno ljubavi i pažnje

Cijela večer proslave je bila ispunjena smijehom, glazbom i plesom. Izvrsni TS “Milenij” oduševio je sve prisutne svojom glazbom, dok su kratki skečevi i predstava KUD-a “Gruntovec” držali sve prisutne u veselom “tonu”, a premijerno je prikazan i Dergez video koji slavi bogatu tradiciju tvrtke. Svi prisutni su se mogli fotkati u prigodnom photo boothu te snimiti video uz pomoć 360 kamere i kreirati uspomenu s ove proslave.

Svi prisutni mogli su se fotkati u prigodnom photo boothu te snimiti video uz pomoć 360 kamere i kreirati uspomenu s ove proslave

Stjepan Dergez: “Od srca zahvaljujem svakom zaposleniku na nevjerojatnom trudu koji nas je sve zajedno doveo do 25 godina uspješnog poslovanja. Posvećenost i rad svakog Dergez zaposlenika čine nas ponosnima, a Dergez trgovine i pekaru posebnima. Nastavljamo rasti zajedno, s vjerom u još mnogo uspješnih godina.”

Dergez je proslavio prvih 25 godina uspješnog poslovanja

Podsjetimo, Dergez prodajna mjesta nalaze se na 25 lokacija Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije gdje kupci uvijek mogu kupiti svježi kruh, peciva, bureke, sendviče i kolače, te bogat asortiman prehrambenih i ostalih artikala. Dergez pekara danas broji 47 zaposlenika koji svakodnevno svojim timskim duhom, iskustvom i pouzdanošću doprinose razvitku i očuvanju pekarske tradicije. U odjelu za izradu slastica, odnosno tradicionalnih kolača koji čuvaju duh i priče generacija koje su ih pripremale godinama  unazad zaposleno je 10 djelatnica.

Zahvaljujući dugogodišnjoj podršci i predanosti svojih zaposlenika i kupaca, Dergez trgovine su ponosno zakoračile u sljedećih 25 godina!

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

završena je prva faza projekta

Starinska voćka zasađena u još dva podravska mjesta

PRVA FAZA UREĐENJA JE U TIJEKU

Radnici Komunalca posadili više od 100 stabala na groblju u Goli

Podravski na mjestu događaja

FOTO: Beživotno tijelo starijeg muškarca pronađeno pored automobila nedaleko od Koprivnice

radovi vrijedni 132 tisuće eura

FOTO Općina je modernizirala 270 metara nerazvrstane ceste

razigran i rastrčan iako se uvelike razlikuje od ostalih pasa

FOTO/VIDEO Tronožni psić Jacky pravi je lajavi veseljak!

stvarat će prijeko potreban hlad

Na dječjem igralištu posađene lipe i likvidambri

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati