Desanka o dečku njene unuke: Otišao je, ali išarao je kuću sprejem i traži novac!

Desanka iz okolice Križevaca ponovno nam se javila sa slučajem bivšeg partnera njezine unuke, koji im je nakon prekida s njom uzurpirao kuću. Podsjetimo, nedavno smo pisali kako je spomenuti mladić ostao živjeti u kući koja ne pripada njemu, a u koju je doveo i novu djevojku. Nedugo nakon što je priča objavljena u Podravskom listu, mladić se naprasno i doslovno usred noći odselio, pritom ostavivši zaključanu kuću, ali i poruku za Desanku, vlasnicu kuće.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Samo su odjednom otišli. Utovarili su stvari u auto i odvezli se. Bilo je to prije desetak dana oko pola noći. No, kad sam se ujutro probudila, imala sam što i vidjeti. Išarali su kuću i ogradu sprejem. Ispisali su: „Desa, uplati novce“ i to nekoliko puta – govori nam Desanka, kojoj je nakon svega laknulo, iako i dalje nema pristup kući.

– Nije ostavio ključ, a provaljivati se ne usudim, da još ne riskiram kaznu. Pričekat ćemo konačnu sudsku odluku. U dvorište sada imamo pristup, no tu je džungla. Obećao mi je sin doći pokositi, on ne živi ovdje, no doći će kad pronađe vremena – govori nam Desanka, pokazavši nam što su donedavni stanari ostavili iza sebe.

Što se tiče navodnog duga, bivši je partner sudski tražio da mu se vrati novac koji je uložio u kuću. Iako je tražio puno više, Desanki je dosuđeno da uplati oko osam tisuća kuna, što je i učinila.

– Ni ne znam u što je točno ulagao. Znam da je postavljao pločice u jednoj od prostorija. No pogledajte kuću, ona valjda cijela ne vrijedi koliko bi on htio da mu se plati – zaključuje Desanka, koja se nada brzom i sretnom sudskom rješenju, nakon kojeg će napokon imati svoj mir.

FOTO Nikola Wolf

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI