Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Devet prometnih, nalet na pješaka, udaren pas, bježanje s mjesta nesreće – sve jučer na našim cestama

Čak devet prometnih nesreća  dogodilo se  u protekla 24 sata na području Koprivničko-križevačke županije, s tim da je u jednoj od njih bilo i ozlijeđenih.  
Jučer, 26. listopada oko 14.40 sati, u Koprivnici u Ulici Ante Starčevića 26-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom BMW koprivničke registarske oznake. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije se istome približio sigurnosnom brzinom te je udario u 25-godišnjek pješaka koji je pao na kolnik. U prometnoj nesreći pješak je lakše ozlijeđen, a protiv vozača automobila će biti pokrenut prekršajni postupak- izvijestili su iz PU Koprivničko-križevačke.
No, neobično mnogo nesreće dogodilo se zbog nepažnje vozača, a ovako opširan dnevni izvještaj iz policije već dugo nismo imali.  
Sve je počelo oko oko 6.15 sati, u Križevcima na Trgu bana Lackovića gdje je  45-godišnji vozač je upravljao skupom vozila-teretno vozilo Man i priključno vozilo Schmitz virovitičke registarske oznake. Zbog nepropisnog kretanja priključnim vozilom je van kolnika udario u dva ukrasna stabla. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Druga  nesreća dogodila se  oko 10 sati, u Komatnici gdje je nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u dvorišnu ogradu i napustio mjesto događaja. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 Samo 15 minut kasnije oko 10.15 sati, u Koprivnici na Trgu bana Josipa Jelačića na parkiralištu 85-godišnja vozačica je upravljala osobnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake te zbog nepropisne vožnje unatrag udarila u parkirani osobni automobil Peugeot. Nakon što je prouzročila prometnu nesreću vozačica je vozilom napustila mjesto događaja te je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.
 U popodnevnim satima oko 14.55 sati, u Kunovec Bregu u Koprivničkoj ulici 31-godišnja vozačica je upravljala osobnim automobilom Citroen križevačke registarske oznake. Tom prilikom udarila je u psa koji je pretrčavao kolnik. Protiv 55-godišnjeg vlasnika psa će biti pokrenut prekršajni postupak.
Dese minuta kasnije  u 15.05 sati, u Koprivnici na raskrižju kružnog toka prometa Starogradske ulice i zaobilazne ceste 30-godišnja vozačica je upravljala osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog kretanja vozilom je udarila u rubni kamen, a potom u zaustavljen ispred raskrižja osobni automobil Hyundai koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 45-godišnja vozačica. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.
 Navečer  oko 19.55 sati, u Novigradu Podravskom u Koprivničkoj ulici 24-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom Mercedes bjelovarske registarske oznake u smjeru Virja. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu vozilom je udario u osobni automobil BMW koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljala 21-godišnja vozačica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 Takoođer,  oko 20.50 sati, u Đurđevcu u Ulici Grada Vukovara 19-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom BMW koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog kretanja vozač je vozilom sletio van kolnika. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.    
– Jučer, 26. listopada oko 21.15 sati, u Koprivnici na Varaždinskoj cesti 38-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom Audi varaždinske registarske oznake u smjeru Zagrebačke ulice. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu vozilom je udario u osobni automobil Mercedes virovitičke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 63-godišnji vozač. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna- završni je izvještaja , nažalost vrlo zaposlenog dana za naše prometne policajce.

FOTO ILUSTRACIJA

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI