Dobrotvor Zdravko: Želio sam da naša mrtvačnica dobije dostojan ulaz

Mrtvačnica u koprivničkom prigradskom naselju Jagnjedovac dobila je novi ulaz i to zahvaljujući donaciji Zdravka Cvelbera. Novi ulaz ima znatno šira vrata od dosadašnjeg, što će djelatnicima Komunalca znatno olakšati posao prilikom sprovoda.

– Dosad je na mjestu novog ulaza bio prozor, a postojeći se nije mogao proširiti pa sam odlučio donirati vrata kako bi se krenulo u samo uređenje. Već duže mi je bila želja da i naša mrtvačnica dobije odgovarajući ulaz – kaže Zdravko Cvelber.

8

U dogovoru s gradskom tvrtkom Komunalac uređen je novi ulaz, a potrebni materijal za ugradnju novih vrata osigurao je Grad Koprivnica. Potrebne radove obavili su djelatnici Komunalca i od prošlog tjedna mrtvačnica u Jagnjedovcu dobila je novi ulaz.

– Zahvaljujemo Zdravku Cvelberu na donaciji kojom će i našim djelatnicima biti olakšan posao prilikom sprovoda – kaže Josipa Loinjak, poslovotkinja pogrebnih usluga i održavanja groblja u Komunalcu.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI