Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Đurđevčanke nastavljaju provoditi kreativne radionice

Udruga žena grada Đurđevca održala je godišnju skupštinu koja je poslužila za osvrt na provedene i planirane aktivnosti.

Mirjana Mišulin, predsjednica Udruge istaknula je kako će se i dalje provoditi kreativne radionice za članice u sklopu kojih nastaju i razni gradski suveniri. Neizostavna će biti i sudjelovanja na svim događanjima, izložbama, prezentacijama i manifestacijama u organizaciji Grada i gradske Turističke zajednice grada.

– Kroz svoj rad promičemo tradiciju đurđevačke Podravine, što redovito i predstavljamo na raznim manifestacijama. Naglasak stavljamo i na humanitarni rad po kojem smo prepoznatljive jer niti jedna humanitarna akcija u gradu pa i šire nije prošla bez prisustva naših članica – kaže Mirjana Mišulin.

FOTO: ustupila Udruga žena grada Đurđevca

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI