Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
POLICIJA POSLALA VAŽNU OBAVIJEST GRAĐANIMA

Dva tipa “driftala” po parkiralištu trgovačkog centra u Koprivnici. Novčano su kažnjeni

Koprivnička policija postupala je temeljem dojave građana da na parkiralištu trgovačkog centra u Koprivnici na Radničkoj cesti dva automobila čine namjerno proklizavanje pogonskim kotačima vozila, dakle, u prijevodu, “driftaju”.

“Poduzetim operativnim mjerama i radnjama utvrđeno je da su dvojica vozača starosti 38 i 21 godinu, upravljajući osobnim vozilima koprivničkih registarskih oznaka, 15. siječnja ove godine u 22:55 na vanjskom prostoru trgovačkog centra u Koprivnici na Radničkoj cesti naglo povećavali brzinu i proklizavali pogonskim kotačima vozila, kojim radnjama su počinili prekršaj iz članka. 52. Zakona o sigurnosti prometa na cestama”, stoji u priopćenju Policijske uprave koprivničko – križevačke.

Zbog počinjenja spomenutog prekršaja vozačima su naplaćene novčane kazne, a policija je ujedno poslala i važnu obavijest građanima…

“Obzirom da je policija u posljednje vrijeme zaprimila nekoliko dojava građana da vozači osobnih automobila čine takve ili slične prekršaje na području Koprivnice, policijski službenici će i nadalje vršiti obilazak parkirališta u zonama trgovačkih centara i ostala mjesta pogodna za počinjenje spomenutih prekršaja te sankcionirati vozače zatečene u počinjenju prometnih prekršaja”, navode iz PU kc-kž.

FOTO ilustracija       

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

milinović pojačava momčad za napad na vrh

Križevčani doveli čak 10 igrača, među njima tri bivša slavenaša, Ukrajinac, Ganac…

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U KRIŽEVCIMA

Auto završio na krovu, vozač i putnici odšetali s mjesta događaja. Jedan teško ozlijeđen

MEĐIMURSKI PODUZETNIK ČEKA NOVI GUP

Garaže vile Lendvaj se uskoro ruše, zgrada i dalje na čekanju


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati