DVD Štaglinec u Kampu vatrogasne mladeži u fažani

Ženska mladež Dobrovoljnog vatrogasnog društva Štaglinec, njih 11, s dvije voditeljice od 25. srpnja do 1. kolovoza nalaze se u Kampu vatrogasne mladeži RH u Fažani u Istri. Već tradicionalno mladež koprivničkih vatrogasnih društava boravi u kampu u kojem se trenutno nalazi 163 djece i voditelja iz cijele Hrvatske. DVD Štaglinec nalazi se u petoj smjeni ovog, 27. po redu, Kampa, kao nagrada i priznanje za cjelogodišnji trud i rad. Mladež i njihovi voditelji tjedna dana vježbaju, druže se s vršnjacima iz cijele Hrvatske te promoviraju vatrogasnu kulturu u opuštenom i zabavnom okruženju.

DVD Štaglinec ove je godine nastupio na nekoliko natjecanja vatrogasne mladeži, a ekipa ženske mladeži nastupila je i na Državnom natjecanju vatrogasne mladeži u lipnju u Čakovcu.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI