Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Problem u novoasfaltiranoj ulici

FOTO Asfaltirali cestu pa zatvorili slivnik, Marija: “Za vrijeme kiše auti mi špricaju sve do fasade!”

Dio Ulice Antuna Mihanovića, onaj koji vodi prema Bilogorskoj ulici, prije dva do tri tjedna dobio je novo ruho. Radovi na aglomeraciji totalno su uništili ionako lošu prometnicu pa je cesta nanovo asfaltirana. Time su riješeni problemi građana koji tamo žive, ali i vozača, koji su se često žalili na rupe na cesti. S druge strane, asfaltiranje ceste stvorilo je probleme Mariji Krušelj ispred čije se kuće nalazio slivnik. Više ga nema, jer radnici su ga tijekom obnove prometnice neoprezno zatvorili pa se Mariji ispred dvorišta za svake malo jače kiše stvaraju problemi.

– Na mjesto slivnika stavili su dva kamena, asfaltirali prometnicu i napravili mi problem, jer to nisu smjeli zatvoriti. Prije nekoliko dana padala je jaka kiša i prometnica je bila puna vode, jer nije imala kamo otjecati. Kako su prolazili automobili, tako su sve prskali prema mojoj fasadi, a zamislite si samo kako je bilo pješacima. U sekundi bi ostali mokri od glave do pete da ih je automobil pošpricao – žali se Marija i pokazuje nam fotografije kako je to izgledalo kada je padala kiša.

Kaže da u toj kući živi od 1953. i ne sjeća se da se nekada voda tako zadržavala ne cesti.

– Prije nekoliko godina imali smo onu veliku poplavu, voda iz potoka je dolazila, ali sve je odlazilo u slivnik. Malo sam ga počistila od granja i lišća koje se nakupljalo s dolaskom vode, ali problema nije bilo. Sad kad su obnovili prometnicu pojavio se ovaj problem. Mislim, hvala im na asfaltu, sve to lijepo izgleda, samo da još oslobode taj slivnik i bit će sve OK. Mislim da to nije neki problem, a o svemu sam obavijestile i ljude u Gradu – poručila je naša sugovornica.

Baš kako nam je Marija rekla, u Gradu Koprivnici upoznati su s ovim problemom i odgovorili su nam da će ga riješiti u što kraćem roku.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

završena je prva faza projekta

Starinska voćka zasađena u još dva podravska mjesta

PRVA FAZA UREĐENJA JE U TIJEKU

Radnici Komunalca posadili više od 100 stabala na groblju u Goli

Podravski na mjestu događaja

FOTO: Beživotno tijelo starijeg muškarca pronađeno pored automobila nedaleko od Koprivnice

radovi vrijedni 132 tisuće eura

FOTO Općina je modernizirala 270 metara nerazvrstane ceste

razigran i rastrčan iako se uvelike razlikuje od ostalih pasa

FOTO/VIDEO Tronožni psić Jacky pravi je lajavi veseljak!

stvarat će prijeko potreban hlad

Na dječjem igralištu posađene lipe i likvidambri

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati