Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
DANI ZAHVALE I ZAJEDNIŠTVA

FOTO Druženjem pomogli potrebitim učenicima i studentima

Župa blaženog Alojzija Stepinca iz Koprivnice organizirala je tradicionalne Dane zahvale i zajedništva. U sklopu tih Dana župljani su prisustvovali svetoj misi u varaždinskoj katedrali i svećeničkom ređenju Timoteja Inkreta. Svetu misu zahvalnicu u povodu završetka pedagoške, školske i akademske godine, kojoj su u župnom pastoralnom centru prisustvovali brojni vrtićarci, školarci i studenti, predvodio je župnik Davor Šumandl. Bogat program nastavljen je druženjem uz sportske igre koje imaju humanitarni karakter pa su tako prikupljeni dobrovoljni prilozi za Zakladu Varaždinske biskupije za pomoć učenicima i studentima slabijeg imovinskog stanja.

– Ponovno su se našim Danima zahvale i zajedništva odazvali brojni župljani, ali i vjernici iz okolnih župa. Druženje je pun pogodak i na najljepši smo način zaključili i vjeronaučnu godinu – rekao je Davor Šumandl.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Niti jedna tvrtka među 500 najboljih po plaćama, a najveće plaće isplaćuje Belupo

Istražili smo kakve su prosječne mjesečne neto plaće isplaćivali najveći poduzetnici u Podravini i Prigorju

Obavijest trgovačkog lanca

Plodine: “Ako ste kupili ovaj prehrambeni proizvod nemojte ga konzumirati”

Ljeto na zrinskom je počelo

VIDEO Prepun centar Koprivnice pjeva s Tonyjem u glas


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati