Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
U ORGANIZACIJI PITOMAČKE LOVAČKE UDRUGE

FOTO Družili se uz lovačke specijalitete i pokazali pucačke vještine

Lovačka udruga Fazan iz Pitomače u povodu Vidova organizirala je u Velikoj Črešnjevici tradicionalno natjecanje u gađanju glinenih golubova na kojem je nastupilo 13 ekipa te druženje uz lovačke specijalitete. Na natjecanju je ekipno prvo mjesto osvojio Fazan iz Pitomače, drugo Fazan iz Špišić Bukovice te treće Lisica iz Hlebina. Pojedinačno je najbolji bio Rok Vlašić iz Podravskih Sesveta, drugi je Valentino Pavleković iz Pitomače te treće Marino Pavleković iz Pitomače. U desetka najuspješniji je bio Slobodan Grabek, drugi je Mario Mareković, a treći Tomislav Pleša. U kategoriji zec u trku najuspješniji je bio Marijan Kukučka, drugi je Niko Marović te treći Damir Novosel. U zračnoj pušci u ženskoj konkurenciji prva je Nika Pleša, druga Ivana Pavleković te treća Katarina Maletić, a u muškoj konkurenciji pobjedio je Velibor Utješinović.

– Najbolje ekipe i pojedinci dobili su prigodne nagrade, a druženje smo iskoristili i za promociju naše Udruge – kaže Darko Pavleković, predsjednik Lovačke udruge Fazan.

FOTO Foto Begović

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

simbol izvrsnosti

Dodijeljeno 26 rektorovih nagrada za najuspješnije studente Sveučilišta Sjever

mažuranićeva i trg mladosti

Dvije staze koje dvije godinu zadaju muke pješacima i biciklistima napokon na redu

Križevcima odobreno 15 milijuna eura za gradnju nove škole

FOTO Nova škola imat će 21 učionicu za 588 učenika u 20 razrednih odjela


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati