Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
PROJEKT ZAMISLI I OSTVARI

FOTO Gimnazijalci kroz pedagoške radionice razvijali svoje vještine

Đurđevačka Gimnazija dr. Ivana Kranjčeva u povodu obilježavanja 60. obljetnice rada provela je projekt Zamisli i ostvari u kojem su se gimnazijalci našli u ulozi voditelja, glumaca i nastavnika, voditelja pedagoških radionica. Svi učenici i profesori imali su prilike pogledati dramske nastupe s kojima su se gimnazijalci predstavili na županijskim i državnim smotrama Lidrano. U programu su nastupili Nika Ivandija, Matea Ščuka, Korina Jambrušić, Emilija Marić i Regina Halaček. Nakon dramskih nastupa učenici su proveli pedagoške radionice na teme etiketiranja, predrasuda i stereotipa, mentalnog zdravlja te ravnopravnosti spolova.

Posebnost metode pedagoške radionice je upravo vršnjačka podrška, odnosno princip u kojem mentori pripremaju učenike za provođenje radionica sa svojim vršnjacima. Bila je to prilika da svi nešto nauče i razvijaju svoje socijalne vještina, dok je za učenike moderatore to bila prilika da se okušaju ulozi nastavnika voditelja. U toj ulozi su se okušali Antonija Bosorić, Natalija Oršuš, Mia Ivančić, Mirna Đapa, Korina Jambrušić, Luka Carek , Lav Arel Jurkas, Gabrijela Franjić, Lea Smiljanec, Matea Ščuka, Emilija Marić, Regina Halaček, Hana Grgec, Sara Vršić,, Nika Ivandija, Lana Stružan, Klara Imbriovčan, Marijana Markov, Teo Mesarov, Mateja Bosorić, Natalija Paro i Marija Preradović.

FOTO Gimnazija dr. Ivana Kranjčeva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Dan otvorenih vrata Veleučilišta u Križevcima

FOTO Maturanti se iz prve ruke uvjerili što mogu očekivati ako se odluče za ovaj studij

projekt aglomeracije ludbreg pomaknuo se s mrtve točke

Prvi korak napravljen, realizacija još upitna

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA

UPRAVO Izbio požar u obiteljskoj kući, dječak spriječio katastrofu

POKAZNA VJEŽBA

FOTO Djeca pokazala svoje vatrogasne vještine

podravsko naselje dobilo svoj prvi suvenir

VIDEO Vlado je od pčelinjeg voska napravio repliku zvonika

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA

UPRAVO Težak sudar dvaju kombija. Dvije osobe prevezene u bolnicu


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati