Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

FOTO Golčani proslavili Dan Općine

Općina Gola prigodnim druženjem mještana i gostiju proslavila je svoj rođendan i blagdan Svetog Antuna, nebeskog zaštitnika. Najzabavniji dio bio je Bambino kup u sklopu kojeg su predstavljeni mladi uzgajivači teladi iz Prekodravlja. Vještine u vođenju telića i svoja obiteljska gospodarstva predstavili su Lovro, Maša, Hana, Vito, Marija, Antonija i Pavao Bogadi, Terezija i Marko Bali, Luka i Lucija Široki, Ivano i Leon Bobovec, Fran Kralj, Edita Blažeković, Petar Petričević, Erik Pali te Matija, Lana i Ante Aščić.

-Mladi uzgajivači najbolje su jamstvo za opstojnost stočarstva u Prekodravlju i ponosno smo što se kod nas od malih nogu marljivo radi na obiteljskim gospodarstvima – naglasio je Tomislav Široki, predsjednik Hrvatske stočarske udruge Gola.

U sklopu proslave organizirana je i izložba koza i kozlića, Konjogojska udruga Prekodravlje pobrinula se za voženje u konjski zapregama, a udruge žena za okrjepu.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Izvještaj zavoda za zapošljavanje

Novi rekordni minimum ljudi u potrazi za poslom u našoj županiji

prometne nesreća s oziljeđeno osobom

Pijan bez vozačke zabio se u automobil, koji je sletio s ceste, ozlijeđen putnik

Songkillersi rasplesali ljubitelje dobre glazbe

VIDEO Koprivničanci se njišu u ritmu funka


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati