Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
NEMIRNA UMIROVLJENICA

FOTO Jela Šerbeđija predstavila dvije zbirke pjesama

Jela Šerbađija (74) iz Podravskih Sesveta i službeno je predstavila svoje dvije zbirke pjesama, Koljevka moga oca i Žagar. Zbirka pjesama Koljevka mog oca pisana je književnim jezikom, dok je Žagar na sesvečkoj kajkavštini. Moderatorica predstavljanja bila je Petra Štefec, dok su četiri sestre Ružman nastupile u glazbenom dijelu programa. Knjige je svojim crtežima obogatio Josip Cugovčan, poznati sesvečki umjetnik.

 – U mladosti želja mi je bila da pišem poeziju, romane, ali život me odnio u nekom drugom smjeru kojeg sam morala prihvatiti. Svoje mladenačke snove potisnula sam u kutić svoje duše, ali nikad nisam gubila nadu da će kadtad pjesme i romani ugledati svjetlo dana. I to mi se ostvarilo, a u svemu mi je velika podrška moja obitelj – kaže Jela Šerbeđija.

Pisanjem se Jela bavi u novije vrijeme, kad uhvati vremena, a sama kaže da ima veliku volju i stalnu inspiraciju. Prvu knjigu pjesama U dolini perunika objavila je 2018., a roman Madež u obliku crvene jagode prije dvije godine godine. Obitelj joj je velika podrška u stvaranju.

FOTO Stjepan Jagić

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

POČELO JE LJETO NA ZRINSKOM

Mališani i roditelji pod zvijezdama gledaju pustolovine Bubamare i Crnog mačka

ŽUPANIJSKA IZLOŽBA VINA

FOTO: Graševini gold Vinarije Matočec pripala titula županovog vina

PROJEKT FOTO KINO KLUBA PICOK

Fotografi snimali modele u poljima lavande i suncokreta


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati