Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

FOTO: Koprivničke službe spremne za zimu

Koprivnička zimska služba spremna je za zimske uvjete. Na području grada Koprivnice za to su zadužene dvije tvrtke: Koming i Komunalac. Djelatnici potonjeg čiste dio staza, dok je tvrtka Koming zadužena za nerazvrstane ceste i parkirališta koja nisu pod naplatom.

Danas je tim povodom održana smotra vozila zimske službe u dvorištu tvrtke Koming.

Zimska služba provodi se s ciljem da se osigura prohodnost cesta, a makadamske ceste se neće soliti, rekla je iz Grada Koprivnice Ksenija Kancelak, koja je zadužena za nadzor provođenja zimske službe.

– Na raspolaganju stoje pet kamiona, dva gredera, šest kombinirki i nekoliko traktora. Soli i sipine imamo u prvom naletu koliko nam treba. No, ne očekujemo nekakve probleme za održavanje – rekao je Nedjeljko Potroško, direktor Kominga.

– Mogu jedino apelirati svima onima koji će biti u prometu kada krenu zimski uvjeti da malo smanjimo nervozu i gas i uvjeren sam kako će sve što se tiče eventualnog čišćenja biti pod kontrolom – rekao je ovom prilikom gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić.

Prvi čovjek grada ovom je prilikom odgovarao na pitanja vezana uz radove na Zrinskom trgu. Kako je istaknuo Jakšić, određeni su rokovi do sredine prosinca, a zasad nisu zaprimili zahtjev za njihovo produljivanje.

FOTO: Krešo Puklavec

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI