Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
radna akcija

FOTO Mještani uredili prigradsko naselje uoči Uskrsa i dolaska proljeća

Održana je radna akcija uređenja okoliša društvenog doma, vodenice, crkve i križnog puta protekli vikend u Svetoj Ani. Mještani najmanjeg prigradskog naselja grada Đurđevca, članovi DVD-a i članice Udruge žena Svetojanke, okupili su se kako bi doprinijeli uređenju mjesta uoči Uskrsa te dolaska hodočasnika i posjetitelja.

– Zahvaljujemo Gradu Đurđevcu na donaciji drvene građe, boje i svega ostaloga materijala koji je bio potreban za obnovu mosta i klupa kod društvenog doma te klupa oko crkve. Također, zahvaljujemo svim mještanima koji su se uključili, bilo da su članovi udruga ili ne, a posebno obitelji Elvisa Bakač koja je donirala 15 sadnica čempresa koji su zasađeni oko crkve i po križnom putu kod svake postaje kako bi se uljepšao okoliš – istaknuo je predsjednik Mjesnog odbora, Veljko Miletić.

– Udruga žena Svetojanke svako proljeće uređuje naše mjesto u suradnji sa DVD-om Sveta Ana i Mjesnim odborom jer se na taj način pripremamo za nadolazeće manifestacije, turističke posjete i vjerska hodočašća. Iduće nedjelje, 24. ožujka na Cvjetnicu, već tradicionalno organiziran je križni put koji svake godine bilježi sve veći broj hodočasnika, na koji vas ovim putem i pozivamo – izjavila je predsjednica Udruge žena Svetojanke, Martina Račan.

FOTO Grad Đurđevac

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

projekt aglomeracije ludbreg pomaknuo se s mrtve točke

Prvi korak napravljen, realizacija još upitna

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA

UPRAVO Izbio požar u obiteljskoj kući, dječak spriječio katastrofu

POKAZNA VJEŽBA

FOTO Djeca pokazala svoje vatrogasne vještine

podravsko naselje dobilo svoj prvi suvenir

VIDEO Vlado je od pčelinjeg voska napravio repliku zvonika

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA

UPRAVO Težak sudar dvaju kombija. Dvije osobe prevezene u bolnicu

NA AUTOCESTI KOD ZAGREBA STRADAO 37-GODIŠNJAK IZ PODRAVINE, LIJEČNICI MU AMPUTIRALI NOGU

Otac stradalog Kloštrana: “Otpeljao mi je zdravog sina, a vratio invalida”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati