Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
VELIKI JUBILEJ

FOTO Molvarski vrtić proslavio 30. rođendan

Dječji vrtić Pčelica Molve svečano je proslavio 30. rođendan. Do 1994. godine vrtić je djelovao u sklopu Osnovne škole Molve i pod upravom predškolske organizacije Đurđevac, a odlukom Općinskog vijeća prije 30. godina postao je samostalna ustanova pod okriljem Općine Molve.

– Tijekom proteklih 30. godina odgajali smo i slali u svijet mnoge generacije. Svaka generacija ostavlja trag na nama, odgojno- obrazovnim radnicima, a vjerujemo da djeca koja su boravila u vrtiću nose samo lijepe uspomene na vrtić kroz cijeli život. Koliko je važna kvalitetna suradnja u odgojno-obrazovnom radu za svestrani razvoj djece, s roditeljima, općinom, okolnim vrtićima, našim mjesnim Udrugama, školom, crkvom, svakim članom naše zajednice vidi se kroz povijest našeg vrtića – istaknula je Sanja Škurdija, ravnateljica dječjeg vrtića pčelica Molve.

Svečanost je bila prigoda da se svim djelatnicima koji su tijekom 30. godina radili u vrtiću podijele zahvalnice za dugogodišnji, predan, uspješan i neprekidan rad. Zahvala i veliko hvala na povjerenju ide svim roditeljima na dobroj i uspješnoj suradnji kroz različite aktivnosti, a sve zbog zajedničkog cilja – sretnog i zadovoljnog djeteta. Zahvala ide i Općini Molve te svim načelnicima, općinskim vijećnicima, upravnim vijećima koji su se mijenjali kroz povijest vrtića, a koji su radili u korist djece trudeći se osigurati najbolje uvjete za kvalitetan odgojno obrazovni rad.

FOTO Općina Molve

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Ljeto na zrinskom je počelo

VIDEO Prepun centar Koprivnice pjeva s Tonyjem u glas

jaka provjera pred put u austriju

FOTO Jelić Balta se raspucao protiv BiH viceprvaka, Zrinjski, ipak, ostao neporažen

MATURALNA VEČER

FOTO/VIDEO Maturanti zablistali u svečanim modnim izdanjima


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati