Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
VIDOVO U BATINSKAMA

FOTO Natjecali se u vatrogasnim igrama i pripravljanju umaka bolonjez

Dobrovoljno vatrogasno društvo iz Batinski, naselja na području Općine Kalinovac, u povodu blagdana svetog Vida organiziralo je vatrogasne igre i bolonjezijadu. Sveti Vid je zaštitnik je Batinski pa su vatrogasci, koji su nositelji društvenog života u naselju, odlučili na prigodan način proslaviti Vidovo. U vatrogasnim igrama svoje vještine i spretnost pokazalo je šest ekipa, dok su se u pripravljanju umaka bolonjez okušale četiri ekipe. U vatrogasnim igrama u kategoriji podmlatka prvo mjesto osvojili su Šemovci, drugo Batinske te treće Kalinovac. U kategoriji mladeži prvo mjesto pripalo je Novom Virju, drugo Batinskama te treće Kalinovcu.

– Imali smo i tombolu, a sva prikupljena sredstva namijenjena su za aktivnosti djece i mladeži našeg Društva. Prije natjecanja služena je i sveta misa u čast pokojnog Ivana Lackovića Croate, koji ne samo da je bio veliki umjetnik rođen u našim Batinskama, nego je i jedan od osnivača našeg Društva – kažu čelnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Batinske.

FOTO Dinko Borozan

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Simfonijski orkestar HRT-a svirao na trgu sv. jurja

FOTO Skladbe iz najpoznatijih filmova oduševile brojne Đurđevčane

Niti jedna tvrtka među 500 najboljih po plaćama, a najveće plaće isplaćuje Belupo

Istražili smo kakve su prosječne mjesečne neto plaće isplaćivali najveći poduzetnici u Podravini i Prigorju

Obavijest trgovačkog lanca

Plodine: “Ako ste kupili ovaj prehrambeni proizvod nemojte ga konzumirati”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati