Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

FOTO: Održan malonogometni turnir u Draganovcu

U nedjelju, 26. lipnja, održan je tradicionalni 12. Memorijalni malonogometni turnir ‘Miškec Husnjak’ uz’ organizaciji Mjesnog odbora i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Draganovec.

Na turniru je sudjelovalo pet ekipa, a bodrili su ih brojni mještani i gosti koji su nedjelju poveli u ugodnom druženju u sportske aktivnosti. Pobjednici turnira bili su ‘Bauštelci’, drugo mjesto osvojila je ekipa ‘Tesarski obrt Joža’, a treće mjesto ekipa ‘Pun šus’. Titulu najboljeg golmana odnio je Lovro Muić, a najbolji strijelac bio je Dominik Gregl.

Prigodne nagrade pobjednicima uručili su Zlatko Hiržin, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora,  i Aleksandra Rajšel, predsjednica DVD-a Draganovec.

Turnir se već 12. put održava u znak sjećanja na rano preminulog prijatelja, vatrogasca i nogometaša iz Draganovca Miškeca Husnjaka, a predstavnici DVD-a nakon natjecanja položili su cvijeće na njegov grob.

– Veliko hvala svim sponzorima, Gradu Koprivnici, Vatrogasnoj zajednici grada Koprivnice, mladeži DVD-a i mještanima na pomoći i velikom odazivu – rekla je Aleksandra Rajšel, predsjednica DVD-a Draganovec.

TEKST Sonja Markić (VZ), FOTO: Sonja Markić i Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Povećanje primanja i datum isplate

HZMO ima važnu obavijest za sve umirovljenike

SALMONELA

U hrani za pse otkrivena opasna bakterija

PRIJEVARA U TIJEKU

HZZO objavio važno upozorenje za umirovljenike!

Upravo objavio HALMED

Iz prodaje se povlači poznati lijek. Sumnja se u njegovu neispravnost

JESTE LI ZNALI?

Ovo je najzdravija krvna grupa

JESTE LI ZNALI?

Popularna plava Nivea pravi je lijek za mnoge zdravstvene probleme

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati