Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
DAN OSNOVNE ŠKOLE BRAĆA RADIĆ

FOTO Radići slave svoj dan, najuspješnijima uručene nagrade ravnatelja

Osnovna škola Braće Radić Koprivnica obilježava svoj dan te je tim povodom u Domoljubu održana svečana akademija. Na svečanost su stigli brojni prijatelji i partneri škole kako bi se s ravnateljem, njegovim zaposlenicima i polaznicima škole prisjetili najbitnijih momenata od prošlogodišnje proslave.

U uvodnom obraćanju, ravnatelj Grgac istaknuo je brojne uspjehe koji su obilježili tekuću školsku godinu, izvrsne sportaše koji su postigli velike uspjehe te zadovoljstvo odličnom suradnjom s ostalim gradskim školama i gradskim ustanovama. Ravnatelj je zahvalio svima koji čine njegovu školu uspješnom i sigurnom za boravak. Polaznicima završnih, osmih razreda na kraju je poručio.

– Budite klasje što zlati naša žitna polja znanja gdje god pošli – zaključio je Grgac.

Okupljenima se obratio i gradonačelnik Mišel Jakšić koji je istaknuo da je škola Braće Radić od velikog značaja za Grad i veliki je promotor Koprivnice i Podravine. Jakšić je naglasio da su zaposlenici ove škole direkto zaduženi za budućnost grada jer su djeca koja danas sjede u osnovnoškolskim klupama ta koja će ga jednog dana i razvijati.

– Slika svijeta se mijenja, teško je pratiti trendove, a kamoli stvarati okvir za budućnost – poručio je te na kraju razveselio okupljenje da već ove jeseni počinje nadogradnja škole i sportskih terena.

Kroz godinu i pol dana radit će se u novim uvjetima, u jednosmjenskoj nastavi s puno novih prostora, terena i zelenila, obećao je Jakšić na današnjoj svečanosti. U svečanom programu sudjelovali su brojni učenici. Pjesma, ples, recitacije, sve to izvelo se na pozornici Domoljuba, a najsvečaniji dio programa bilo je proglašenje najsupješnijih učenika. Ukupno je nagrađeno njih osmero, po jedan najuspješniji iz svake generacije od prvog do osmog razreda. Pobjednici su Klara Tomjek, Magdalena Sinković, Lovro Herceg, Patrik Purić, Barbara Belčić , Elena Lara Ružić,  Mislav Skvaža i  Patrik Habek

FOTO Sonja Badalić

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

RADNO ISKUSTVO NIJE VAŽNO

Prehrambena kompanija traži 15 mehaničara

KREŠIMIR HABIJANEC POSAO ĆE OBAVLJATI VOLONTERSKI

HGK Županijska komora Koprivnica ima novog predsjednika

SEDMORICA MALOBUKOVČANA NA POVIJESNOM RIJEČNOM PUTU

Preplovit će 300 kilometara kako bi na Ovčari položili vijence za sve koji su izgubili život u Domovinskom ratu

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U PRIGORJU

VIDEO Darinku je ubio bik od 700 kilograma: “Našla sam mamu kako bespomoćno sjedi pokraj štale, drugi dan je umrla u bolnici”

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA

UPRAVO Teška prometna nesreća u Koprivnici. Motociklist prevezen u bolnicu

NASILJE U OBITELJI

Ujak nećaka opalio kolcem po glavi, ovaj uzvratio krošeom…


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati