Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
MUKE PO TOMISLAVOVOJ ULICI NE PRESTAJU

FOTO Rasvjetni stup postavili na kolni ulaz kuće

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Radovi u Tomislavovoj ulici kasne, a iako je cesta asfaltirana krajem veljače, ondje se ponovno moralo kopati i šahte su podignute iznad ceste te je promet ponovno otežan. Uz istočnu stranu prometnice trebala bi se nalaziti i pješačko–biciklistička staza, a jedan nas je čitatelj upozorio kako je ispred jedne kuće u Ulici kralja Tomislava rasvjetni stup postavljen točno ispred ulaza u kuću. Iako u kući trenutačno nitko ne živi i ona je u dosta lošem i zapuštenom stanju, svejedno je potpuno nelogično da se stup nalazi točno na mjestu gdje bi trebao biti kolni ulaz.

– Radovi u našoj ulici zaista već traju predugo, a najviše mi je žao što su se srušila stara stabla kestena koja su nekoć tu bila. Posljednje stablo na ovoj strani ostalo je baš ispred susjedove kuće, no ne znam što će biti s njim i hoće li se morati rušiti zbog kolnog ulaza – kazala je stanarka kuće uz koju je naslonjena ova ispred koje je postavljen rasvjetni stup, dok iz Grada Križevaca ističu da će stanar dobiti izlaz na drugom mjestu.

– Hrvatske ceste su investitor tog projekta te je pravilo za kuće koje imaju mogućnost izlaska na cestu manje važnosti da im se tamo izvodi ulaz, što je i ovdje slučaj – odgovorili su iz gradske uprave, a oni koji stanuju u Tomislavovoj ulici, ali i svi oni koji njom redovito prometuju, nadaju se da će nakon gotovo dvije godine kopanja u što skorijem roku dočekati i završetak radova.

FOTO čitateljica

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

GRADSKI VIJEĆNICI BEZ RASPRAVE USVOJILI JEDAN OD NAJVAŽNIJIH GRADSKIH DOKUMENATA

U prostornom planu istočna obilaznica, nova pruga i dvije gospodarske zone

RADNO ISKUSTVO NIJE VAŽNO

Prehrambena kompanija traži 15 mehaničara

KREŠIMIR HABIJANEC POSAO ĆE OBAVLJATI VOLONTERSKI

HGK Županijska komora Koprivnica ima novog predsjednika

SEDMORICA MALOBUKOVČANA NA POVIJESNOM RIJEČNOM PUTU

Preplovit će 300 kilometara kako bi na Ovčari položili vijence za sve koji su izgubili život u Domovinskom ratu

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U PRIGORJU

VIDEO Darinku je ubio bik od 700 kilograma: “Našla sam mamu kako bespomoćno sjedi pokraj štale, drugi dan je umrla u bolnici”

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA

UPRAVO Teška prometna nesreća u Koprivnici. Motociklist prevezen u bolnicu


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati