Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
veselo je na travnjaku i okolo njega

FOTO Rečani slave 50 godina kluba, za iduću sezonu najavili pohod prema vrhu ljestvice

Ljeto je idealno doba godine za proslave, a jedna takva održana je danas u Reki, gdje tamošnji nogometni ponos slavi 50 godina postojanja. U tu čast na travnjak su istrčale tri generacije, a prvo oni najmlađi, koji su odmjerili snagu protiv vršnjaka iz Drnja. Veterani Reke, koji su nedavno osvojili Drugu ŽNL, igrali su protiv prijatelja iz Starigrada, dok su proslavu uveličali seniori Koprivnice, koji su za kraj igrali protiv prve momčadi Reke.

Mimo utakmica, veselo je bilo i okolo igrališta, dok se u društvenom domu, pak, družilo uz hranu i piće. Kako nam je pojasnio predsjednik kluba, Nino Adamić, ovo je samo jedan dio proslave, a središnji će uslijediti za nekoliko mjeseci na godišnjoj skupštini, kada će svim zaslužnima kroz povijest NK Reke podijeliti zahvalnice i priznanja. Adamić se, pritom, osvrnuo i na odigranu sezonu, s kojom ne može biti zadovoljan, jer Reka je u Drugoj ŽNL bila najlošija momčad.

– Bilo je dosta ozljeda, ponekad i nedolazaka igrača, ali teško je bilo od samog početka, jer smo prekasno saznali da idemo u viši rang pa se nismo uspjeli pojačati, a nismo imali ni financije za to. Svi klubovi su već imali posloženi kadar, bio je i naš, ali za nižu ligu. Za višu i borbu s Torčecom, Herešinom, Prekodravcem i općinama koje imaju veće financije nismo imali kadar i to se vidjelo na rezultatima. Srećom, ispadanja nije bilo, ostali smo tu gdje jesmo i za novu sezonu bolje ćemo se pripremiti i pojačati. Pokušat ćemo napasti prve tri pozicije, ali opet će puno toga ovisiti i o drugim momčadima – poručio je Adamić za kraj.

Kako je izgledalo današnje družene u Reki pogledajte u nastavku.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Niti jedna tvrtka među 500 najboljih po plaćama, a najveće plaće isplaćuje Belupo

Istražili smo kakve su prosječne mjesečne neto plaće isplaćivali najveći poduzetnici u Podravini i Prigorju

Obavijest trgovačkog lanca

Plodine: “Ako ste kupili ovaj prehrambeni proizvod nemojte ga konzumirati”

Ljeto na zrinskom je počelo

VIDEO Prepun centar Koprivnice pjeva s Tonyjem u glas


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati