Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
PROČITAJTE ZAŠTO

FOTO Sinoć se dogodila jedna od najbizarnijh prometnih nesreća unazad nekoliko godina

Sinoć se u Koprivnici malo iza 21 sat u Zagrebačkoj ulici dogodila prometna nesreća u kojoj je pijani vozač BMW-om sletio s ceste, probio metalnu ogradu i zamalo završio na pruzi. Kako su priopćili iz koprivničke policije, radi se o muškarcu starosti 50 godina koji je u krvi imao čak 3,14 promila.

Zašto je ovo jedna od najbizarnijih prometnih nesreća unazad nekoliko godina?

Naime, dana 30. travnja 2022. godine, malo iza 21 sat u Zagrebačkoj ulici u Koprivnici pijani vozač BMW-a skrivio je prometnu nesreću zabivši se velikom brzinom u stražnji kraj Opela kojim je upravljala vozačica (43).

Tom prilikom odbio se podvrgnuti alkotestiranju te mu je u Općoj bolnici Koprivnica vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu te mu je analizom utvrđena koncentracija alkohola u krvi najmanje 3,52 promila.

Podravski list je bio na mjestu događaja sinoć, ali isto tako 30. travnja 2022. godine te smo poslali upit policiji ne bi li dobili odgovor na pitanje je li moguće da je ista osoba, istim automobilom, u isto vrijeme, na istoj cesti i oba puta s više od 3 promila skrivila prometnu nesreću.

Dobili smo potvrdan odgovor te se doista radi o istom pijanom vozaču koji očigledno nije naučio lekciju od prvi puta. Upravo zato smo prometnu nesreću koja se sinoć dogodila s razlogom nazvali jednom od najbizarnijih unazad nekoliko godina, barem u našem kraju.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Izvještaj zavoda za zapošljavanje

Novi rekordni minimum ljudi u potrazi za poslom u našoj županiji

prometne nesreća s oziljeđeno osobom

Pijan bez vozačke zabio se u automobil, koji je sletio s ceste, ozlijeđen putnik

Songkillersi rasplesali ljubitelje dobre glazbe

VIDEO Koprivničanci se njišu u ritmu funka


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati