Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
DHMZ UPALIO CRVENI METEOALARM

FOTO Snažna oluja upravo putuje prema sjeveru Hrvatske

DHMZ je danas, u ponedjeljak, za dvije hrvatske regije upalio crveni meteoalarm, što znači da nas očekuje izuzetno opasno vrijeme, o čemu smo već pisali. Crveni je meteoalarm upaljen za osječku te zagrebačku regiju u koju spadaju Podravina i Prigorje.

– Poduzmite mjere samozaštite i djelujte prema savjetima danim od strane nadležnih tijela. Rasprostranjene i izražene oluje su vjerojatne pri čemu postoji opasnost za život od munja, tuče, bujičnih poplava i olujnog vjetra. Treba očekivati prekide u prometu te prekide u opskrbi energijom. Također je moguć značajniji prekid uobičajenih ruta prometovanja. Izbjegavajte putovanja koja nisu od iznimne važnosti – upozoravaju iz DHMZ-a.

Slovensko Neurje upravo piše kako se njihovoj zemlji te samim time sjeveru Hrvatske približava oluja koja će se kroz nekoliko sati još više intenzivirati, a u najavi je i tuča, koja će naš kraj, nadamo se, ponovno izbjeći.

FOTO DHMZ/arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Obavijest trgovačkog lanca

Plodine u potpunosti povlače jedan prehrambeni proizvod iz prodaje: U njemu je otkrivena salmonela

veliki popusti za članove kluba

Na Dinamo i Hajduk za 20 eura. Slaven osjetno digao cijene ulaznica, no sve s jednim ciljem…

simbol izvrsnosti

Dodijeljeno 26 rektorovih nagrada za najuspješnije studente Sveučilišta Sjever


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati