Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Župan je bio u radnom posjetu Općini Molve

FOTO Svečano otvorena cesta u Repašu i primopredaja školskog kombija

Svečano je otvorena cesta u Repašu koju su zajednički asfaltirali Županijske uprave za ceste Križevci te Općina Molve. Izgradnja i rekonstrukcije ceste iznosila je oko 127 tisuća eura od čega je 20 posto sufinancirala Općina Molve, a iako se promet po toj dionici već neko vrijeme odvija posve normalno, vrpcu su svečano prerezali župan Darko Koren i načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan. I nije to bio jedini svečani trenutak u Molvama u četvrtak jer je održana i primopredaja kombi vozila vrijednog gotovo 40 tisuća eura koje je za Osnovnu školu Molve nabavila općina.

Bila je to prilika i da se ravnatelj OŠ Molve Ivan Jaković osvrne i na nove projekte na kojima se radi u školi, a to su projekti postavljanja solarne elektrane na školi kao i energetska obnova sportske dvorane. Nakon primopredaje vozila obišla se lokacija novoizgrađenog objekta iz projekta „Punina života“, za koji je dobivena uporabna dozvola, a čije se svečano otvorenje očekuje u prosincu. Projekt je to u kojem Općina Molve i Koprivničko – križevačka županija sudjeluju kao partneri s nositeljem projekta Samostanom Uznesenja BDM franjevaca konventualaca.

Ivančan je istaknuo je važnost nabave kombija za potrebe škole te je naglasio kako OŠ Molve kvalitetno provodi svoje projekte, a uspješna suradnja pokazala se i ove godine na obnovi tribina na školskom igralištu, prošle godine na uspostavi prostora za petu odgojnu skupinu vrtića u Molvama, obnovi školske kuhinje te školske knjižnice kao i drugi manji projekti kojima se ostvaruje briga za učenike i osnovno obrazovanje na području Općine Molve.

FOTO: Općina Molve

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pred više od tisuću članova i simpatizera obilježena 34. obljetnica osnutka HDZ-a u Varaždinskoj županiji

Plenković: Franjo Tuđman stvorio je najvažniju, najveću, najutjecajniju i najodgovorniju političku stranku u političkoj povijesti Hrvatske

VELIKA PROMJENA ZA MNOGE

HZMO ima važnu obavijest za brojne građane

SVI ĆE DOBITI POVRAT NOVCA

Plodine mole sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga prestanu konzumirati: “Vratite ga u najbliži prodajni centar”

vatra je u cijelosti progutala krovište

Crveni križ dostavio pomoć obitelji iz Legrada čija je kuća zamalo izgorjela u požaru

podravski indijac kupuje hrvatsko

VIDEO Babu radi u tvornici, a hranu kupuje na đurđevačkoj tržnici

SAVJETI KOJI ĆE VAM USKORO TREBATI

Ovo je stvar koje se stršljeni najviše boje. Od nje pobjeći ne mogu

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati