Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
DOVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE NAD DVOJICOM KOPRIVNIČANACA

FOTO U improviziranom laboratoriju četiri godine uzgajali marihuanu

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom osumnjičenika starosti 41 i 37 godina s koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama i omogućavanje trošenja droga. Sumnja se da je osumnjičeni 41-godišnjak unazad četiri godine u improviziranom laboratoriju uzgajao stabljike indijske konoplje u namjeri proizvodnje droge marihuane namijenjene neovlaštenoj prodaji. Također, sumnja se da je osumnjičeni davao na uživanje drogu marihuanu većem broju osoba.

– Nadalje, sumnja se da je osumnjičeni 37-godišnjak nabavio opremu za improvizirani laboratorij i sjemenke konoplje namijenjene za proizvodnju droge marihuane, a koju opremu i tvari je koristio osumnjičeni 41-godišnjak. Također, sumnja se da je osumnjičeni 37-godišnjak u više navrata stavio na raspolaganje prostor u vikend objektu na širem koprivničkom području radi trošenja droge marihuane većem broju osoba. Tijekom kriminalističkog istraživanja ukupno je oduzeto 1.321 gram droge marihuane, improvizirani laboratorij, 19 komada sjemenki, tri drobilice za usitnjavanje materije, digitalna vaga i dva grama amfetamina – stoji u priopćenju Policijske uprave koprivničko – križevačke.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama i omogućavanje trošenja droga protiv osumnjičenog 41-godišnjaka će biti podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, dok će protiv osumnjičenog 37-godišnjaka zbog pomaganja u počinjenju kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama i počinjenja kaznenih djela omogućavanja trošenja droga biti podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.         

FOTO Policijska uprava koprivničko – križevačka

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Dan otvorenih vrata Veleučilišta u Križevcima

FOTO Maturanti se iz prve ruke uvjerili što mogu očekivati ako se odluče za ovaj studij

projekt aglomeracije ludbreg pomaknuo se s mrtve točke

Prvi korak napravljen, realizacija još upitna

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA

UPRAVO Izbio požar u obiteljskoj kući, dječak spriječio katastrofu

POKAZNA VJEŽBA

FOTO Djeca pokazala svoje vatrogasne vještine

podravsko naselje dobilo svoj prvi suvenir

VIDEO Vlado je od pčelinjeg voska napravio repliku zvonika

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA

UPRAVO Težak sudar dvaju kombija. Dvije osobe prevezene u bolnicu


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati