Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
MLADIĆ S 1,56 PROMILA SLETIO S CESTE I NAPRAVIO NEZAMISLIVU ŠTETU

FOTO U prometnoj nesreći smrskana dva automobila, uništene dvije ograde i obiteljska kuća

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Teška prometna nesreća dogodila se u Globočecu Ludbreškom u četvrtak u kasnim večernjim satima. Pijani vozač (26) Audija u Ludbreškoj je ulici oko 23 sata izgubio kontrolu nad vozilom, izletio s ceste, slupao svoj automobil do neprepoznatljivosti te zadobio tjelesne ozljede zbog kojih je završio u varaždinskoj Općoj bolnici. Međutim, nije nastradao samo on i njegov Audi, već je pri velikoj brzini pokosio sve pred sobom i napravio nezamislivu štetu.

– Lijevim bočnim dijelom automobila udario je u metalnu cijev prometne opreme, nakon čega je izletio ulijevo van kolnika na prilaz dvorištu te udario u dvorišnu ogradu. Vozilo se nakon udara nastavilo nekontrolirano kretati travnatom površinom te prednjim dijelom udarilo u ogradu i zid kuće na susjednom dvorištu, dok je desnim bočnim dijelom udarilo u prednji desni dio osobnog automobila parkiranog na kolnom ulazu u isto dvorište – utvrdila je policija očevidom.

Sletanje s ceste i rovanje guma po blatu, nakon čega su uslijedili glasni udarci uznemirili su i probudili pola ulice, a detalje nam je otkrila prva susjeda obitelji u čiju se kuću zaletio pijani 26-godišnji vozač.

– Ja sam ležala v krevetu. Prvo je na noge skočila moja kćer i zišla na cestu pogledati kaj se dogodilo. U susjednoj kući živi njezin bratić i u njegov se parkirani auto ovaj zaletel, ali on je trenutno u Njemačkoj. Bilo je prehladno da izlazim van, ali kak’ su mi ispričali, prizor je bil strašan – prepričala nam je ova starija gospođa. VW koji je bio parkiran na prilazu uslijed udara završio je nasred Podravske magistrale i s potpuno uništenim prednjim branikom, dok su Audiju pijanog vozača doslovno popucale felge na prednjim kotačima i raspale se na komadiće.

– Dečko je zišel z auta i rekel da nije ništ pil nego zaspal, ali to mu nije niko poveroval, pogotovo zato jer je tu malo dalje birtija – dodala je naša sugovornica. Uzevši u obzir da se radi o prilično ravnoj, širokoj i preglednoj cesti, nije ni čudo da je svemu kumovao alkohol. Vozač koji je navodno doselio u Ludbreg iz Vukovara u krvi je imao 1,56 promila kad je izazvao nesreću, a što se težine njegovih ozljeda tiče te u kakvom se stanju trenutno nalazi, zasad ostaje nepoznato.

FOTO Čitatelj/Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

INTRIGANTNA PRIČA

Krađa novca i dokumenata iz nogometnog kluba je čista slučajnost ili pak pomno planirana pljačka

Obavijest za potrošače

U hrvatskom začinu otkriveni komadići plastike. Povlači se s tržišta

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Kaj bi se čovek dal da se v tem Šemovcu bar jemput potrefi zeleno

Pred više od tisuću članova i simpatizera obilježena 34. obljetnica osnutka HDZ-a u Varaždinskoj županiji

Plenković: Franjo Tuđman stvorio je najvažniju, najveću, najutjecajniju i najodgovorniju političku stranku u političkoj povijesti Hrvatske

VELIKA PROMJENA ZA MNOGE

HZMO ima važnu obavijest za brojne građane

SVI ĆE DOBITI POVRAT NOVCA

Plodine mole sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga prestanu konzumirati: “Vratite ga u najbliži prodajni centar”

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati