Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Dani voća stigli su već do jubilarnog 25. izdanja

FOTO U Starom gradu se održava najzdravija županijska manifestacija

U Starom Gradu u Đurđevcu održava se najznačajnija županijska manifestacija posvećena promociji i proizvodnji voća i voćnih prerađevina. Dani voća Koprivničko – križevačke županije stigli su već do jubilarnog 25. izdanja i punih četvrt stoljeća na ovaj način promoviraju se domaći proizvođači kojih se i danas okupilo mnogo.

Iako godina za proizvođače voća i nije bila najsretnija i u većini kultura urod je podbacio, voćari su još jednom potvrdili kako su žilavi i uporni. Predstavili su se tako u Starom gradu brojni voćari, ali i ostali proizvođači, udruge, kućne radinosti, zadruge, vatrogasci. Lijepo vrijeme i domaći proizvodi u Stari grad privukli su brojne posjetitelji koji su obišli tradicionalnu promotivno – prodajnu izložbu i opskrbili se namirnicama.

Još jučer u galeriji Starog grada održana su i stručna predavanja dok su u subotnjem programu nastupili mališani iz Dječjeg vrtića Maslačak, mali folkloraši i mlađa skupina KUD-a Petar Preradović. Dane voća otvorio je župan Darko Koren, a okupili su se u Đurđevcu na najzdravijoj županijskoj manifestaciji i mnogi gosti i posjetitelji.  

FOTO: Darko Imbriša

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Čeka nas nezaboravna fešta

Rozga za RKC: Vrućine su velike, ali večeras ćemo se sjajno zabaviti, dođite svi

POVLAČENJE SREDSTVA TVRTKE BAYER

Ministarstvo ima vrlo važnu obavijest za pojedine poljoprivrednike

OČEVID U TIJEKU

Sudarila se dva auta, Honda sletjela u polje kukuruza


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati