Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
DERGEZ TRGOVINE ORGANIZIRALE DERGEZ OBITELJSKI DAN

FOTO/VIDEO Brojni posjetitelji na Karauli uživali u bogatim zabavnim sadržajima

Degez trgovine organizirale su na Karauli u Podravskim Sesvetama Dergez obiteljski dan koji je okupio brojne posjetitelje. Djeca, roditelji i ostali članovi obitelji mogli su uživati u besplatnom zabavnom sadržaju. Mališani su skakali na napuhancima, sudjelovali u kreativnim radionicama, pokazivali svoje umjetničke vještine, igrali razne društvene i sportske igre, fotografirali se u photoboothu te su se sa starijim članovima obitelji natjecali u Dergez Olimpijadi. Za kraj druženja priređeno je I kino pod zvijezdama uz projekciju crtanog filma Luis i prijatelji iz svemira. Dergez obiteljski dan nastavak je projekta od prijašnjih godina, Dergez ljetne kino karavane, koja je također uključivala zabavna obiteljska druženja i kino projekcije pod vedrim podravskim nebom. Cilj ovog druženja u prirodi bio je okupiti djecu i njihove obitelji u opuštenoj i veseloj atmosferi te se na taj način zahvaliti kupcima Dergez trgovina za njihovu odanost i povjerenje kroz sve ove godine.

– Od srca zahvaljujemo svim klincima i klincezama, roditeljima, bakama i djedovima, ujnama, strinama i ostalima koji su se okupili u velikom broju i svojim veselim duhom i dobrom energijom uljepšali Dergez obiteljski dan. Iskreno se nadamo se da su svi uživali u sadržajima koje smo pripremili i da su stvorili divne uspomene za pamćenje – kaže Ivana Dergez, voditeljica maloprodaje Dergez trgovina.

Iz Dergez trgovina zahvaljuju glavnom sponzoru Carlsbergu, Turističkoj zajednici područja Dravski Peski, Konjičkom klubu Podravske Sesvete te ostalim prijateljima Dergez obiteljskog dana koji su podržali ovaj event – Podravki, Ledu, Studenoj, Intersnacku, Atlanticu, Hellu i Dukatu. Isto tako, pozivaju sve da se pridruže idućem Dergez obiteljskom danu koji će se održati 25. kolovoza u park šumi Borik u Đurđevcu.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Niti jedna tvrtka među 500 najboljih po plaćama, a najveće plaće isplaćuje Belupo

Istražili smo kakve su prosječne mjesečne neto plaće isplaćivali najveći poduzetnici u Podravini i Prigorju

Obavijest trgovačkog lanca

Plodine: “Ako ste kupili ovaj prehrambeni proizvod nemojte ga konzumirati”

Ljeto na zrinskom je počelo

VIDEO Prepun centar Koprivnice pjeva s Tonyjem u glas


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati