Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Najbolje iz svijeta sporta u Koprivničko-križevačkoj županiji

FOTO/VIDEO Laureati primili nagrade za najbolje sportašice, sportaše i ekipe u 2023. godini

U koprivničkom Domu mladih održana je svečanost proglašenja najuspješnijih sportašica, sportaša i ekipa u Koprivničko-križevačkoj županiji. Tako je najuspješnija sportašica s invaliditetom u 2023. godini Iva Šola, iz  Športske udruga slijepih Koprivničko križevačke županije, Podravina. Najuspješniji sportaš s invaliditetom  je Ivica Ferenčić iz istog kolektiva. Najuspješnija ženska sportska ekipa osoba s invaliditetom je ekipa viseće kuglane osoba sa invaliditetom u sastavu  Sanja Mačković, Ivka Mihalić, Dragica Jantolek, Marija Fuček i Nadica Mesar. U muškoj kategoriji laureati su  isto tako članovi Sportskog kluba viseće kuglane. Sastav ekipe je Senad Badnjević, Ivan Bačić, Zlatko Mužina, Josip Jagušić i Marijan Vukres.  Nagrada za perspektivnu sportašicu u 2023. godini  pripala je Gabrieli  Vencl iz  Boks kluba David, Koprivnica. Perspektivni sportaš  je Dorijan Jakopanec, iz Jet ski klub Racer Koprivnica.  Kao najperspektivnija ženska ekipa nagradu su primile članice U16 ekipe Rukometnog kluba Podravka, a u muškoj kategoriji nagrađena je kadetska ekipa Streljačkog kluba Križevci 1252.  Najuspješnija sportašica u 2023. godini je Lana Nogić članica Hrvačkog klub Podravka, dok je nagradu za najuspješnijeg sportaša primio Mihael Šestak iz  Ronilačkog klub ,, Šoderica“

Najuspješnija ženska sportska ekipa u 2023 godini je seniorska ekipa Podravka-Vegeta Rukometnog kluba Podrvaka. Laureati u muškoj kategoriji su članovi  ekipe Športskog  Streljačkog  kluba Podravina.

Priznanje za izuzetno postignuće u sportu u 2023.godini primio je Matija Berend iz Boksačkog kluba Ronin  Križevci ,koji je na Europskom juniorskom prvenstvu osvojio je 3. mjesto te Tatjana Štajduhar i Sanja Oreški obje iz ŠRK  Koprivnica kao članica reprezentacije Hrvatske koje su osvojile prvo mjesto na Svjetskom prvenstvu.

Među ekipama za postignuće u 2023. godini nagrađen je NK ,,Radnik“ Križevci, koji su imali najuspješnija godina u povijesti kluba.  Oni su se plasirali  u 2. NL –super sport, te ušli u osminu finala Kupa Hrvatske pobijedivši prošlogodišnjeg finalistu, ekipu NK Šibenik. Najuspješniji trener je Dragutin Sačarić, a zaslužni sportski djelatnik Darko Jambreković.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

okrutnost prema nedužnim životinjama

Netko bezdušan ostavio je psiće u šumi da umru od gladi, Kristian ih je spasio i traži im novi dom

[FELJTON] STOLJEĆE JOSIPA MANOLIĆA 3. DIO

Kako je Manolić planirao likvidirati poglavnika Pavelića

skulpture za turističku atrakciju u Lici

VIDEO Petar: “Moj sokol, vukovi i hrvatski grb krasit će dolinu rijeke Gacke”

MISLI NA ZDRAVLJE

Ova prekrasna biljka ima antikancerogeno djelovanje

Prijevara u tijeku

Hrvatska pošta ima važnu obavijest za sve građane!

PROMETNA NESREĆA NA PODRAVSKOJ MAGISTRALI

FOTO Vozačica (67) oduzela prednost motociklistu, oboje završili u bolnici


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati