Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Najveća srednjovjekovna manifestacija u hrvatskoj

FOTO/VIDEO Otvoren je 16. po redu Renesansni festival

Na koprivničkim je bedemima otvoren 16. po redu Renesansni festival. Uz Mišela Jakšića, gradonačelnika Koprivnice i Renata Labazana, direktora Turističke zajednica grada Koprivnice, festival je otvorila Nikolina Brnjac, Ministrica turizma i sporta koja je došla kao izaslanica Vlade.

Jedna od najpoznatijih i najpriznatijih turističkih menifestacija u Hrvatskoj i ove godine donosi jako bogat program, a odvija se na površini od čak deset nogometnih igrališta.

Glavna su tema ovogodišnjeg izdanja životinje, a u tom djelu programa pripremljena su velika iznenađenja i fenomenalne atrakcije u kojima će uživati brojni posjetitelji, a posebno oni najmlađi.

Vrata koja vode u mističan svijet srednjeg vijeka ostaju otvorena sve do nedjelje i ove je godine ulaz na festival za djecu do 12 godina potpuno besplatan. Vremenska prognoza do kraja tjedna je odlična tako da kiša ove godine organizatorima ne bi trebala pomrsiti planove.

Cijeli program pogledajte na poveznici.

FOTO/VIDEO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

SLIJEDI PRIJAVA ZAVODU ZA SOCIJALNI RAD

Djeca na romobilu izletjela pred auto, ozlijeđena su

milinović pojačava momčad za napad na vrh

Križevčani doveli čak 10 igrača, među njima tri bivša slavenaša, Ukrajinac, Ganac…

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U KRIŽEVCIMA

Auto završio na krovu, vozač i putnici odšetali s mjesta događaja. Jedan teško ozlijeđen


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati