Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
TU, MEĐU NAMA

FOTO/VIDEO “Pa netko će si razbiti glavu ili oštetiti vozilo”

Nova opasnost stvorila se za građane pri završetku pješačko-biciklističke staze u Štaglincu. Kako nam je javila čitateljica, jučer navečer, prolazeći onuda biciklom, kod benzinske pumpe naišla je na otvoreni šaht.

Kako se čini, šaht je netko otvorio i označio znakom upozorenja koji je naknadno srušen i odbačen pored rupe dok je pokraj odbačen i čelični poklopac.

Danas prijepodne, obilaskom terena, utvrdili smo da je šaht još uvijek otvoren. Da bi spriječili potencijalnu tragediju naš je fotograf poklopac vratio na mjesto.

– Ovo je samo ambulantno rješenje, da netko ne završi u šahtu. Dionica je vrlo prometna, stalno netko prolazi. Mogao je netko noćas pasti, polomiti se ili oštetiti vozilo prilikom skretanja na benzinsku. – javio nam je s terena.

FOTO/VIDEO čitateljica, Nikola Wolf

Tekst je napisan uz potporu Agencije za elektroničke medije temeljem Javnog natječaja 1/23 za raspodjelu sredstava Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija – profitnih pružatelja elektroničkih publikacija za 2023. godinu

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

MEĐIMURSKI PODUZETNIK ČEKA NOVI GUP

Garaže vile Lendvaj se uskoro ruše, zgrada i dalje na čekanju

brza intervencija đurđevačkih vatrogasaca

FOTO U Đurđevcu se zapalio automobil, gasili ga vatrogasci

obilježen dan općine Novigrad Podravski

Načelnik Brljek: Mnogo radimo, ali najvažniji su ljudi, prijateljstvo i zajedništvo


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati