Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Prelazak preko pruge od danas je puno sigurniji

FOTO/VIDEO U promet pušten željezničko – cestovni prijelaz u Kloštru Podravskom

Danas je održan tehnički pregled cestovno – pružnog prijelaza Kloštar Podravski – Kozarevac dok je nekoliko dana ranije isto učinjeno na prijelazu Kloštar Podravski – Dinjevac. Ovi pregledi slijedili su nakon izgradnja rampi na ovim željezničko – cestovnim prijelazima u Kloštru Podravskom i to na zadovoljstvo svih mještana kojima je prelazak pruge od danas puno sigurniji.

Do sada su bili to cestovno – željeznički prijelazi bez ikakvih rampi, a načelnik Općine Kloštar Podravski Siniša Pavlović je inicijativu za postavljanje rampi pokrenuo još prije nekoliko godina, nakon teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. No, kako kod nas sve ide iznimno sporo, tako je trebalo proći i nekoliko godina da se na ova dva cestovno – pružna prijelaza postave rampe, a sada su one konačno i stavljene u funkciju.

Otvoren je željezničko – cestovni prijelaz, postavljena je automatska rampa i prometna signalizacija. Investiciju je financirala HŽ Infrastruktura, postavljena je na dobrobit mještana i svih onih koji će koristiti cestovni prijelaz. Sada je povećana sigurnost naših mještana i svih ostalih. Općina je već duže vrijeme Hrvatskim željeznicama apelirala da se postave rampe zbog povećanje sigurnosti, slali smo brojne dopise, a sada je to konačno realizirano – istaknula je pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Kloštar Podravski Nataša Martinčević, a vrijednost investicija u ova dva cestovno – željeznička prijelaza iznosi gotovo 400 tisuća eura te ih je u potpunosti financirala HŽ Infrastruktura.

FOTO/VIDEO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Podravec koji je rušio i gradio četiri države

FOTO U Zagrebu sahranjen Josip Manolić

KORISNE INFORMACIJE

U ovim slučajevima dijete ima pravo na obiteljsku mirovinu

novčano je kažnjen

BMW-om bježao policiji, počinio pet prekršaja

požar u pitomači

FOTO Vatra progutala drvarnicu, zahvatila dio obiteljske kuće

PLINSKI TOPOVI GRUBO UTJEČU NA KVALITETU NJIHOVA ŽIVOTA

VIDEO Legrađani na rubu živaca: “Ne možemo spavati, djeca nam imaju tikove, a kokoši su prestale nesti jaja”

korisne informacije

Evo tko sve ima pravo na dječji doplatak


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati