Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Vino i šetnja prirodom idealna su kombinacija, pokazalo se u Virju

FOTO/VIDEO Vinski šetači hodočastili virovskim vinogorjem, okupilo ih se oko tri stotine

Šetnja vinskom stazom jedna je od najvećih atrakcija Martinjskih dana Općine Virje, a na već 19. izdanje ove popularne vinsko – šetačke ture danas se zaputilo tristotinjak ljudi. Iako je bilo prohladno, nikome to nije previše smetalo. Za zagrijavanje je poslužila šetnja, ali i vino koje je poslužilo kao savršena okrjepa na četiri postaje.

Bila je to ugodna šetnja od nekih sedam kilometara, a ovaj puta obilazile su se kleti Dražena Cika i Jakoba Adamovića, obitelji Ljubić, obitelji Šignjar i za kraj Željka Careka. Za dobro raspoloženje pobrinuli su se tamburaši koji su vinske šetače pratili u stopu, a za moral se pobrinuo vinski biskup koji je na svakoj postaji izrekao neku mudrost i blagoslovio domaćinovo vino.

Oni koji su se umorili, mogli su predahnuti na konjskoj zaprezi koja je također bila dio karavane, a još jednom se manifestacija koju je organizirala Udruga vinogradara, voćara i pčelara Virje pokazala kao izvanredna turistička posebnost u kojoj se savršeno sljubilo uživanje u kvalitetnim vinima i tjelovježba.

FOTO Općina Virje

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

FOTO/VIDEO Velikim skokom u Dravu obilježili Dan europske Amazone

Svoju je štalu pretvorio u galeriju

VIDEO Pero: “Boli me što Đurđevac nije htio prihvatiti moju donaciju”

Između Đurđevca i Kalinovca

UPRAVO Sudar Peugeota i Golfa na Podravskoj magistrali


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati