Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
OVE GODINE IZNOSI 50 EURA

FOTO Započela je podjela uskrsnica za 1686 koprivničkih umirovljenika

Grad Koprivnica tradicionalno je danas započeo s podjelom uskrsnica za sve umirovljenike s prebivalištem na području grada čija mirovina za mjesec veljaču zajedno s dodacima ne prelazi iznos od 400 eura. 

– Ove godine smo u Proračunu za 1686 umirovljenika osigurali malo više od 130 tisuća eura, a za 679 osoba s invaliditetom oko 44 tisuće eura. Nadamo se da ćemo našim umirovljenicima, sa ovim simboličnim darom, barem malo olakšati i uljepšati ove uskrsne blagdane te im svima želim puno zdravlja i svako dobro povodom ovih blagdana – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić povodom početka podjele uskrsnica.

Svoju uskrsnicu u iznosu od 50 eura umirovljenici mogu podići na temelju predočene osobne iskaznice i dokaza o visini mirovine za veljaču 2024. godine prema rasporedu koji će trajati do utorka, 19. ožujka, u prostorima Gradske uprave.

Umirovljenici koji koriste pravo na osobnu invalidninu ili inkluzivni dodatak prve, druge i treće razine potpore ne trebaju dolaziti po „uskrsnicu“ u Gradsku upravu, obzirom da će svim korisnicima osobne invalidnine, odnosno inkluzivnog dodatka prve, druge i treće razine potpore, uskrsnica biti uplaćena na račun na koji im se uplaćuje i navedena pomoć ili poslana poštanskom uputnicom na kućnu adresu.

Također, umirovljenici koji iz opravdanih razloga ne budu u mogućnosti podići uskrsnicu prema navedenom rasporedu, moći će ju preuzeti od 20. do 29. ožujka u Gradskoj upravi Grada Koprivnice, Zrinski trg 1, soba broj 2, radnim danom od 9,00 do 13,00 sati, uz predočenje osobne iskaznice i dokaza o visini mirovine/nacionalne naknade za starije osobe, za mjesec veljaču 2024. godine.

FOTO Grad Koprivnica

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

INTERESA ZA KUPNJU ČRNE GORE NEMA

Hrvatske šume smanjile cijenu, ali uzalud. Kultni restoran ponovno ide u zakup

ĐURĐEVAČKI VIJEĆNICI ODLUČILI

Plaće djelatnicima gradske uprave idu gore, onima s visokom stručnom spremom i za 20 posto

VAŽNA OBAVIJEST TRGOVAČKOG LANCA

Konzum iz prodaje povlači suhomesnati proizvod poznate kompanije. Svim će kupcima biti vraćen novac

Nema napretka u pregovorima oko povećanja plaća, i sindikat i osnivač čvrsti u stavovima

Mirenje propalo, odluka o štrajku u križevačkom vrtiću odgođena za petak

DRUŽENJEM U ŠTAGLJU TRI IGRAČICE OPROSTILE SE OD PODRAVKE

Larissa Kalaus odlazi u Mađarsku, Lea Franušić u jaku rumunjsku ligu

PALETA "TLAKAVACA" PALA S TERETNOG VOZILA

VIDEO Betonski opločnici rasuli se po državnoj cesti, policija regulira promet

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati