Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

FOTO Županija novčano nagradila najbolje učenike

Župan Darko Koren je u zbornici koprivničke Gimnazije Fran Galović održao prijem za najsupješnije učenike i njihove mentore na državnim natjecanjima u upravo protekloj školskoj godini.

Na natjecanjima je sudjelovao 1721 učenik i 407 mentora. Iz naše je županije na državnim natjecanjima sudjelovalo 164 učenika, što pojedinačno, što ekipno, Županija je odlučila novčano nagraditi one najuspješnije, odnosno one koji su osvojili neka od prva tri mjesta.

– Na ovaj način već desetljeće ili više od toga nastojimo stimulirati učenike i njihove mentore koji su isto tako zaslužni za rezultate koje učenici postižu. Skroman je to novčani iznos koji ima značaj za nas, uvijek se zalažemo za ptoicanje izvrsnosti – rekao je ovom prilikom župan Darko Koren.

Nagrade za jedno od prva tri mjesta osigurane su u iznosu od gotovo 96 tisuća kuna, a raspoređene su na učenike i mentore 19 škola. Ukupno je nagrađeno 15 učenika koji su osvojili prva mjesta, osam učenika koji su osvojili druga mjesta te šest učenika koji su osvojili treća mjesta u pojedinačnoj konkurenciji, kao devet ekipa koje su osvojile prvo i drugo mjesto u ekipnoj konkurenciji te 33 mentora.

Foto: Krešo Puklavec

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

završena je prva faza projekta

Starinska voćka zasađena u još dva podravska mjesta

PRVA FAZA UREĐENJA JE U TIJEKU

Radnici Komunalca posadili više od 100 stabala na groblju u Goli

Podravski na mjestu događaja

FOTO: Beživotno tijelo starijeg muškarca pronađeno pored automobila nedaleko od Koprivnice

radovi vrijedni 132 tisuće eura

FOTO Općina je modernizirala 270 metara nerazvrstane ceste

razigran i rastrčan iako se uvelike razlikuje od ostalih pasa

FOTO/VIDEO Tronožni psić Jacky pravi je lajavi veseljak!

stvarat će prijeko potreban hlad

Na dječjem igralištu posađene lipe i likvidambri

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati