FOTOGALERIJA: Koprivnički trkačice i trkači ostvarili odlične rezultate

Niz događanja iza sebe imaju natjecateljice i natjecatelji Atletskog kluba Koprivnica. U Sisku su limačice i limači nastupili na drugom kolu HALS-a. Teo Ištvan osvojio je prvo mjesto na 300 metara i treće u vortexu. Leni Novak bio je treći u skoku u dalj, a Zara Štefanić druga na 300 metara. Laura Babić bila je treća u bacanju vortexa, a Ella Sever druga u skoku u dalj i treća na 300 metara.

Nastupile su još Tia Lončarek, Nika Tucković, Mia Marković, Katja Lazić. Prošlog četvrtka Atletski klub Koprivnica nastupio je u Čakovcu na Erste plavoj ligi. Zara Štefanić i Petar Slavinić osvojili su dva prva mjesta, a jedno zlato odnijela je Sara Podoreški. Tija Požgaj bila je prva na 300 metara i treća u skoku u dalj. Druga mjesta osvojili su Iva Mikulec, Luka Kolonić i Iva Mikulec.

Dva treća mjesta osvojio je Dorian Držanić, a po jednu broncu osvojili su Matej Požgaj i Zara Rupčić. Nastupila je još Ema Podoreški kojoj je medalja za dlaku pobjegla. Slavinić, Kolonić, Štefanić, Požgaj, Podoreški i Mikulec plasirali su se u finale Erste plave lige. Prošlog petka Lora Žuliček trčala je Noćnu utrku grada Samobora na 5 kilometara i zauzela odlično peto mjesto, a senior Koprivnice Ino Šepec u nedjelju je osvojio treće mjesto u sveukupnom poretku i drugo mjesto u kategoriji M30 na Brdskom maratonu Ivanec – Novi Marof. Istog dana je mlada natjecateljica Koprivnice Tija Požgaj osvojila drugo mjesto među limačicama u brzom hodanju na jedan kilometar u Zagrebu na Race Walking Road 1 Grand Prix Croatia. U tom je natjecanju i vodeća nakon tri kola.

Na utrci tri mosta u Donjoj Dubravi održanoj u ponedjeljak atletičari Koprivnice Gabrijel Vedriš  i Tara Rušak osvojili su druga mjesta, Nataša Sušanj bila je treća, a nastupili su još Marija Vladušić (4. mjesto) i Sonja Rušak. Mješovita štafeta mlađih kadeta AK Koprivnicau sastavu Petar Slavinić, Luka Kolonić, Zara Rupčić i Dora Lovrinović bila je četvrta na državnom prvenstvu u Zagrebu. Štafeta mlađih kadeta (Ištvan, Kolonić, Držanić i Slavinić) bila je peta, a mlađih kadetkinja (Požgaj, Rupčić, Podoreški i Lovrinović) šesta u državi.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI