Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

FOTOGALERIJA: Koprivnički trkačice i trkači ostvarili odlične rezultate

Niz događanja iza sebe imaju natjecateljice i natjecatelji Atletskog kluba Koprivnica. U Sisku su limačice i limači nastupili na drugom kolu HALS-a. Teo Ištvan osvojio je prvo mjesto na 300 metara i treće u vortexu. Leni Novak bio je treći u skoku u dalj, a Zara Štefanić druga na 300 metara. Laura Babić bila je treća u bacanju vortexa, a Ella Sever druga u skoku u dalj i treća na 300 metara.

Nastupile su još Tia Lončarek, Nika Tucković, Mia Marković, Katja Lazić. Prošlog četvrtka Atletski klub Koprivnica nastupio je u Čakovcu na Erste plavoj ligi. Zara Štefanić i Petar Slavinić osvojili su dva prva mjesta, a jedno zlato odnijela je Sara Podoreški. Tija Požgaj bila je prva na 300 metara i treća u skoku u dalj. Druga mjesta osvojili su Iva Mikulec, Luka Kolonić i Iva Mikulec.

Dva treća mjesta osvojio je Dorian Držanić, a po jednu broncu osvojili su Matej Požgaj i Zara Rupčić. Nastupila je još Ema Podoreški kojoj je medalja za dlaku pobjegla. Slavinić, Kolonić, Štefanić, Požgaj, Podoreški i Mikulec plasirali su se u finale Erste plave lige. Prošlog petka Lora Žuliček trčala je Noćnu utrku grada Samobora na 5 kilometara i zauzela odlično peto mjesto, a senior Koprivnice Ino Šepec u nedjelju je osvojio treće mjesto u sveukupnom poretku i drugo mjesto u kategoriji M30 na Brdskom maratonu Ivanec – Novi Marof. Istog dana je mlada natjecateljica Koprivnice Tija Požgaj osvojila drugo mjesto među limačicama u brzom hodanju na jedan kilometar u Zagrebu na Race Walking Road 1 Grand Prix Croatia. U tom je natjecanju i vodeća nakon tri kola.

Na utrci tri mosta u Donjoj Dubravi održanoj u ponedjeljak atletičari Koprivnice Gabrijel Vedriš  i Tara Rušak osvojili su druga mjesta, Nataša Sušanj bila je treća, a nastupili su još Marija Vladušić (4. mjesto) i Sonja Rušak. Mješovita štafeta mlađih kadeta AK Koprivnicau sastavu Petar Slavinić, Luka Kolonić, Zara Rupčić i Dora Lovrinović bila je četvrta na državnom prvenstvu u Zagrebu. Štafeta mlađih kadeta (Ištvan, Kolonić, Držanić i Slavinić) bila je peta, a mlađih kadetkinja (Požgaj, Rupčić, Podoreški i Lovrinović) šesta u državi.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Picoki u zadnjem kolu dočekuju vodećeg Zanatliju

Nova pobjeda Graničara, i dalje u igri za osvajanje trećeg mjesta

supersport hnl, 25. kolo

FOTO Novi poraz! Slaven četiri kola bez pobjede, Lokomotiva kaznila loše prvo poluvrijeme

transfer bomba

Podravka potpisala veliko pojačanje, dolazi nesuđena hrvatska reprezentativka

SLAVEN ĆE TRI OD ČETIRI UTAKMICE IGRATI U KOPRIVNICI

Pakleni ožujak: Lokomotiva pa tri “teškaša”

ferdinandovčani se protive elitnoj ligi, no promjenama se moraju prilagoditi

Franjo Kovačev: To je za nas korak unazad, a za suce, bojim se, prevelik zalogaj…

NAJBOLJI IGRAČ SLAVENA O BUDUĆNOSTI

Mioč: “Pregovaramo, sve će se znati uskoro”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati