Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
U sklopu dana općine

FOTOGALERIJA: Održana likovna kolonija i humanitarna prodaja kolača

Općina Mali Bukovec nastavila je s proslavom svog dana. Tako je subota bila u znaku kulture i humanitarnosti. U organizaciji humanitarne udruge LUN-MLA i uz podršku Općine u Društvenom domu u Malom Bukovcu održana je likovna kolonija, dok je Udruga žena Mali Bukovec organizirala već tradicionalnu humanitarnu prodaju kolača, a cijeli su događaj upotpunili nastupi mališana iz Dječjeg vrtića Krijesnica povodom Majčinog dana i zbora Udruge umirovljenika Mali Bukovec.

-Nakon svečane sjednice kojom smo započeli obilježavanje Dana Općine Mali Bukovec i 30 godina našeg postojanja u samostalnog Republici Hrvatskoj, svečane sjednice naše Vatrogasne zajednice i nezaobilazne kulinarske manifestacije prošlog vikenda, subota je dan posvećen kulturi i humanosti. Drago mi je što humanitarna udruga LUN-MLA svake godine uz Dan Općine organizira likovnu koloniju na kojoj sudjeluje 20-ak slikara, kako amatera, tako i profesionalaca te da naša Udruga žena kontinuirano održava humanitarnu prodaju kolača čime pomaže onima kojima je to najpotrebnije – rekao je Marković.

Osim što na ovaj način pomažu svojim potrebitim sumještanima, Udruga žena ovom humanitarnom prodajom obilježava Dan Općine, ali i Majčin dan, a ove godine sredstva su namijenjena Dječjem vrtiću Krijesnica.

– Ove smo se godine odlučili za dječji vrtić jer znamo da kod njih uvijek postoji potreba za raznim odgojno-obrazovnim materijalom, pa im želimo pomoći i razveseliti mališane koji inače svake godine, pa tako i ove za sve nas pripremaju priredbu – rekla je Lovrek pohvalivši odličnu suradnju s Općinom i Dječjim vrtićem Krijesnica.

FOTO: Općina Mali Bukovec

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Radno vrijeme 17. travnja

Spar ima obavijest za kupce

Izborna srijeda

Pogledajte kako sutra rade Robin marketi

Izborna srijeda

Lidl ima obavijest za sve kupce

Ne konzumirajte ga

Spar moli sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga vrate u najbližu trgovinu

POSLOVNA PRIČA MLADE KOPRIVNIČANKE

VIDEO Helena: Svaka je torbica unikatna, čak i da ih pokušam kopirati, ne bi mi uspjelo

Nova lokacija

Robin market u Đelekovcu preselio na susjednu adresu


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati