Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Franjo Toth zbog ranjavanja sina Božidara završio u istražnom zatvoru, on izašao iz bolnice

Franjo Toth (72) iz Starogradske ulice u Reki, koji je 7. svibnja hicem iz malokalibarske puške pokušao ubiti sina Božidara (41), odlukom sutkinje istrage Županijskog suda u Varaždinu zadržan je u istražnom zatvoru.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

Kako su priopćili tužitelji, istražni zatvor određen mu je zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela. Već otprije nakon nesretnog događaja zaključeno je kako postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 72-godišnjak na dvorištu obiteljske kuće Reki, nakon verbalnog i fizičkog sukoba sa svojim sinom, iz malokalibarske puške pucao prema njemu i nanio mu teške ozljede opasne po život koji je spašen hitnom medicinskom intervencijom.

Nakon toga je, kako ga sumnjiče tužitelji, rukama snažno odgurnuo svoju suprugu koja je pri padu na traktor zadobila tjelesne ozljede.

Kako nam je rečeno iz bolnice, Franjo Toth je zbog ozljede oka morao biti prebačen u Zagreb gdje mu je pružena stručnija pomoć, a Božidar Toth liječen je na šestom katu koprivničke Opće bolnice. Sredinom tjedna objavio je svoju fotografiju na facebooku što je izazvalo brojne komentare podrške i želje za ozdravljenjem od njegovih prijatelja. Na toj je fotografiji jasno vidljiva kanila u vratu vjerojatno na mjestu gdje ga je otac upucao. Kako doznajemo Božidar je već izašao iz bolnice.

Svakako treba naglasiti da niti jedna osoba s kojom smo pričali službeno ili neslužbeno, nije imala niti jednu riječ protiv Božidara, već su svi upirali u Franju kao teškog, ćudljivog čovjeka s kojim nitko nikako nije mogao izaći na kraj. Franjo će odgovarati zbog pokušaja ubojstva, nanošenja tjelesnih ozljeda članu obitelji i prijetnje. Nesumnjivo je da će završiti u zatvoru, samo je pitanje u kojem trajanju. Najniže koliko može dobiti je pet godina iza rešetaka.

FOTO Privatan album

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

VIDOVO U PITOMAČI

FOTO/VIDEO Matija Cvek bacio u trans obožavateljice

PODRAVINO MOJA MILA

FOTO Vidovo se slavi i s tradicijskim podravskim pjesmama

PERKOVIĆ, ŠARLIJA I KESER 'DIGLI SIDRO'

FOTO Tri ‘senatora’ rekla zbogom Miklinovcu, klub uzvratio lijepom gestom

U ORGANIZACIJI SREDNJE ŠKOLE STJEPANA SULIMANCA

FOTO Izloženi oldtimer traktori i poljoprivredna mehanizacija

KOCKICE PREPLAVILE GLAVNI GRAD NJEMAČKE

FOTO/VIDEO Vatrene u Berlinu bodri 100.000 navijača, među njima i brojni Podravci

50 godina mature koprivničkih gimnazijalaca

“Nekadašnje kolege iz razreda i dalje su iznimno povezani, nalaze se kad god uhvate priliku”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati