Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Gastro užitak u Smuteku za nove generacije

Danas su Smutek posjetili studenti visoke škole za komunikacijski menadžment Edward Bernays iz Zagreba. Smutek – domaći kutek predstavljen je kao primjer dobre prakse u okviru predmeta destinacijski menadžment na čiju će temu raditi i završne radove.

Studentima je dobrodošlicu poželjela i dogradonačelnica grada Koprivnice, Ksenija Ostriž.  Smutek je pozicioniran kao domaći kutek s ponudom domaćih proizvoda, najvećim dijelom s naše tržnice. Otvoreno je mjesto za sve naše građane koji mogu uživati u raznim svježim delicijama te odgovara potrebama novih generacija za drugačijim načinom pripreme hrane. Ovo je zapravo nastavak kampanje poticanja građana da kupuju i konzumiraju domaće svježe proizvode koje na koprivničkom placu mogu kupiti netom nakon berbe. Kupnjom od lokalnih proizvođača mogu biti sigurni da u gradu nema svježijih i kvalitetnijih proizvoda od onih na našem placu, a tom idejom vodili su se u Komunalcu kada su kretali u projekt Smuteka, rekla je dogradonačelnica Ksenija Ostriž.

Na terasi Smuteka studente je dočekao snack pun vitamina i hranjivih sastojaka. Kulinarski tim Smuteka pripremio je raznovrsne domaće specijalitete među kojima je bilo više vrsta mesnih sendviča, vege sendviči smoothie od koprive te neizostavna zlevanka s koprivom s kojom su bili svi oduševljeni.

Studentima se svidio cijeli koncept Smuteka te su pohvalili povezanost s lokalnim proizvođačima i prodavačima na tržnici koja im se također svidjela, budući da je u središtu grada, povezana s glavnim gradskim trgom te puna svježeg voća i povrća.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

FOTO/VIDEO Velikim skokom u Dravu obilježili Dan europske Amazone

Svoju je štalu pretvorio u galeriju

VIDEO Pero: “Boli me što Đurđevac nije htio prihvatiti moju donaciju”

ZAVRŠEN JE 17. MEĐUNARODNI FESTIVAL FOLKLORA "IZ BAKINE ŠKRINJE"

VIDEO Folklorne skupine iz cijelog svijeta stigle su u Koprivnicu. Centar grada vrvio je talentiranim pjevačima i plesačima

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati