Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Grad ipak donio odluku: Udruga Magda upravlja gradskim vrtovima!

Završio je Javni poziv za upravljanjem gradskim vrtovima, popularnim Magdinim vrtovima, a prema odluci Grada, oni su pripali na upravljanje udruzi Magda.  Kako smo doznali iz Grada, navedena je udruga u ovom slučaju bila jedina koja se na Poziv i javila.

Podsjetimo, na taj su se poziv mogle javiti udruge koje djeluju na području Križevaca i u svom temeljnom aktu imaju definirana područja djelovanja poput zaštite okoliša i prirode, organskog uzgoja hrane, održivog razvoja te promicanja zdravog života i prehrane, a spomenuta je udruga s tim ciljem i osnovana, i to krajem prošle godine. Svi koji žele koristiti se gredicama na spomenutom gradskom vrtu, morali bi se učlaniti u udrugu, s kojom se onda potpisuje ugovor na godinu dana. Prema Pozivu o kojem smo pisali prije koji mjesec, gradski se vrtovi navedenoj udruzi daju na korištenje u razdoblju od pet godina.

FOTO Arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

teška prometna na podravskoj magistrali

FOTO/VIDEO Sudarili se Mercedes i moped, vozača hitna prevezla u bolnicu

Tragedija u prekodravlju

UPRAVO U požaru kuće poginuo muškarac, policija obavlja očevid

đurđevački limitator

Kamioni šodra budu nas saranili


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati