Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Grad Koprivnica nagradio 536 učenika i 126 mentora

Grad Koprivnica i ove je godine organizirao Tulum izvrsnosti koji je poslužio za nagrađivanje najboljih učenika i mentora u ovoj školskoj godini. Tulumu su prisustvovali i gradonačelnik Mišel Jakšić te zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž. Nagrade, poklon ponove u knjižari Pink Panter i prigodne majice, dobilo je čak 536 učenika i 126 njihovih učitelja, mentora iz osnovnih škola Braće Radić, Đuro Ester i Antun Nemčić Gostovinski, Umjetničke škole Fortunat Pintarić, Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko Sunce, Srednje škole Koprivnica, Obrtničke škole Koprivnica i Gimnazije Fran Galović, a nagrađeni su i ravnatelji.

-Čestitam svima na ostvarenim rezultatima, a vaši uspjesi posebno nas vesele i zbog njih i organiziramo Tulum izvrsnosti. Zahvaljujemo i učiteljima, a posebno roditeljima i obiteljima nagrađenih učenika. Ponosni smo i sretni zbog vaših uspjeha, a svima vam želim ugodne ljetne praznike – istaknuo je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Učenici i učitelji nisu skrivali veselje što je i ove godine Grad Koprivnica prepoznao njihove uspjehe i nagradio ih.

-U ime svih nas zahvaljujem gradonačelniku i gradu što su prepoznali naš rad i trud, a naravno da su nam nagrade poticaj da nastavimo nizati dobre rezultate – kaže Jan Horčićka, učenik Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski.      

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI