Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
govorio o tome kako je cilj grada postati energetski neovisan do 2030. godine

Gradonačelnik predstavio Križevce na Godišnjoj konferenciji o decentralizaciji i lokalnoj samoupravi

Na poziv organizatora Programa Ujedinjenih naroda za razvoj iz Sjeverne Makedonije, gradonačelnik Mario Rajn sudjelovao je u Skoplju na Godišnjoj konferenciji o decentralizaciji i lokalnoj samoupravi. Konferencija je bila posvećena decentralizaciji, financiranju lokalnih samouprava, suradnji gradova na lokalnoj razini i održivosti, a okupila je predstavnike lokalnih samouprava, državnih institucija, nevladinih organizacija i druge stručnjake iz Sjeverne Makedonije i regije.

U sklopu konferencije održan je panel pod nazivom „Program održivog lokalnog razvoja i decentralizacije: Što još treba učiniti?“ na kojem su panelisti bili gradonačelnik Mario Rajn,  Kiril Partalov, državni tajnik u Ministarstvu lokalne samouprave Sjeverne Makedonije, Memet Memeti, stručnjak za javne politike i lokalnu samoupravu , Toni Popovski, stručnjak za lokalnu samoupravu i  Blerim Sejdiu, načelnik općine Želino iz Sjeverne Makedonije. Gradonačelnik je govorio o tome kako je cilj grada postati energetski neovisan grad do 2030. godine i pojasnio kako Križevci to planiraju postići te koliko i na koji način su građani uključeni u ovaj cilj grada.

FOTO Grad Križevci

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

milinović pojačava momčad za napad na vrh

Križevčani doveli čak 10 igrača, među njima tri bivša slavenaša, Ukrajinac, Ganac…

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U KRIŽEVCIMA

Auto završio na krovu, vozač i putnici odšetali s mjesta događaja. Jedan teško ozlijeđen

MEĐIMURSKI PODUZETNIK ČEKA NOVI GUP

Garaže vile Lendvaj se uskoro ruše, zgrada i dalje na čekanju


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati