Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

GRADSKO VIJEĆE Zaduženje za Koprivničke vode

Krenula je deveta po redu sjednica koprivničkog Gradskog vijeća u ovom sazivu. Na prvoj točki, tradicionalno rezerviranoj za pitanja i prijedloge, vijećnik Marković ukazao je na oštećenu prometnicu na Varaždinskoj cesti, pored groblja, odnosno benzinske crpke.

Gradonačelnik Jakšić u svom je odgovoru rekao kako su upoznati s problemom, te da je sanacija već naručena.

Vijećnika Fabijanca zanimalo je ima li Grad u planu graditi skate park. Također, ukazao je na problem koji imaju stanovnici ulice Jurja Bedenika. Tamo su kod postavljenih kontejnera, naime, viđeni štakori.

– Skate park je isprojektiran, bit će prijavljen na Nacionalni fond oporavka i otpornosti. Nama je plan da novi skate park bude pokraj bazena na Cerinama. Što se tiče štakora kod kontejnera, i o tome smo obavješteni. Izaći ćemo van s deratizacijom, kao i pojačanim nadzorom komunalno-redarske službe – poručio je Jakšić.

Od ostalih točaka Dnevnog reda, kojih je bilo 17, kao što je bilo i najavljeno, prihvaćeno je izvješće o radu Javne vatrogasne postrojbe Koprivnice te Vatrogasne zajednice, a dana je suglasnost na zaduženje Koprivničkim vodama, i to u iznosu od 2 milijuna eura dugoročnog kredita, za sufinanciranje lokalnog dijela investicije izgradnje Aglomeracije.

O istoj se gradskoj tvrtci glasalo u idućoj točki, a ona se ticala spajanja poslovnih udjela i smanjenju temeljnog kapitala. Također, izglasano je i izvješće izvršenja proračuna za prošlu godinu. Podsjetimo, ukupni su prihodi bili čak 12 milijuna kuna manji od očekivanog. Prihodi poslovanja bili 196 milijuna kuna, dok su rashodi za isto razdoblje bili 183 milijuna kuna.

Više o samoj sjednici moći ćete pročitati u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista.

FOTO: Krešo Puklavec

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Kaj bi se čovek dal da se v tem Šemovcu bar jemput potrefi zeleno

Pred više od tisuću članova i simpatizera obilježena 34. obljetnica osnutka HDZ-a u Varaždinskoj županiji

Plenković: Franjo Tuđman stvorio je najvažniju, najveću, najutjecajniju i najodgovorniju političku stranku u političkoj povijesti Hrvatske

VELIKA PROMJENA ZA MNOGE

HZMO ima važnu obavijest za brojne građane

SVI ĆE DOBITI POVRAT NOVCA

Plodine mole sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga prestanu konzumirati: “Vratite ga u najbliži prodajni centar”

vatra je u cijelosti progutala krovište

Crveni križ dostavio pomoć obitelji iz Legrada čija je kuća zamalo izgorjela u požaru

podravski indijac kupuje hrvatsko

VIDEO Babu radi u tvornici, a hranu kupuje na đurđevačkoj tržnici

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati